• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Gde forumaši letuju?

Samo sam jednom isao na more i to u CG, bilo je nezaboravno (2011).. S obzirom da sam sada duboku u poslu iako imam 16 godina ovu godinu cu da zrtvujem i da posvetim radu i ucenju pa se nadam sledeceg leta idem sa drugarima grcka, turska :D

Išao sam dva puta na more, oba puta u Neum, jednom sa familijom, drugi put sa drugarima, i drugaricama. Ove godine idem malo da se 'prošetam' po Europi, sa kamionom.. :D

Upravo se vratio sa letovanja, Palma de Mallorka i Barcelona. Bilo je fantastično.

SpawneR kaže:
Samo sam jednom isao na more i to u CG, bilo je nezaboravno (2011)..
Jebemti, koja tuga.... tito vrati se sve ti je oprosteno.

Biće bolje ;) Nema stajanja, svi smo ovde došli sa jednim ciljem i ostvarićemo ga!

Skipper kaže:
Upravo se vratio sa letovanja, Palma de Mallorka i Barcelona. Bilo je fantastično.
Nije još ljeto... :tease

Ja sam sada na Bahamama, da vidis da li je leto ili nije. :)

U to ime:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Cafa kaže:
Skipper kaže:
Nije još ljeto... :tease
Pa takva mi je kombinacija ispala. Ukoliko budem mogao da iskoristim još jedan deo godišnjeg odmora možda skoknem i do Crne Gore, u suprotnom će se sve svoditi na produžene vikende u Evropi u zavisnosti za koju destinaciju nađem povoljne avio karte.

Skipper kaže:

Ovo planiram sledeće godine i letovanje i obilazak grada-odlična kombinacija :tongue_roll

Back
Na vrh