• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Fulltraffic - Plaćanje po prikazu

Čestitke, i meni je isto stigla isplata prije par dana. Sad samo šta mi na paypal piše ona glupost pending i treba čekat mjesec dana da prođe, sreća pa nisu veliki novci niti mi trebaju ti novci sada.

adsenseamater kaže:
Evo da se pohvalim da je stigla isplata :D

Isplatu čekam od 1. maja i slučajno sam se sjetio da promijenim metodu prijema novca sa AlertPay-a na PayPal i nakon što sam to uradio isplata je stigla za nepunih 15 min.
Tako da ukoliko još čekate isplatu podesite PayPal kao sredstvo prijema novca.

fullyuy.jpg

To znam i ja, al ja to ne mogu promeniti, pa im saljem tiket svaki cas, rekli su da je za AP u petak isplata ako me opet ne slazu kao predhodni put !

Evo jedno vazno obavestenje za sve koji se i dalje nadaju kao i ja, po 3 put im saljem tiket, 2 puta su me lagali, i evo sada konacno su se izrekli !

Full Traffic, vise ne isplacuje na AP ! Tako da svi koji se nadate ili cekate isplatu zaboravite na to. :(

Promjeno na PayPal kako AdsenseAmater rece i evo u roku 24 casa isplaceno uredno.

Ja ih bio i smetno sa uma skroz. Fala amateru :).

kako to ako na PAGE VIEWS pise 1000 a na ADS SERVED 300-400 ? Stavio sam da svaki put kad neko poseti da mu iskoci reklama, zar ne bi trebalo npr da ako ima 1000 views da je svakom tom ko je otisao da vidi iskocilo ili da bar na 1000 views ima 800 ADS served? Za 1 sat vec 1 $ :D

dexilon kaže:
kako to ako na PAGE VIEWS pise 1000 a na ADS SERVED 300-400 ? Stavio sam da svaki put kad neko poseti da mu iskoci reklama, zar ne bi trebalo npr da ako ima 1000 views da je svakom tom ko je otisao da vidi iskocilo ili da bar na 1000 views ima 800 ADS served? Za 1 sat vec 1 $ :D

Ahahahahahah, welcome to the club ;)

To ti je sasvim normalno kod njih, to sam ti zaboravio reci, ako imas dnevno npr 10 000 poseta, samo ces od otprilike 5000 zaraditi jer im se tako krece ads served oko 50 %, tako da ja sam ti pricao o ti me neslusas :tease

Isplatili su i mene kada sam naveo PP za isplatu...

Nego sada imam jedan drugi problem, odjednom mi se zamrzlo sve :fever

Znaci i dalje PAGE VIEWS ali nema nista ADS SERVED vec 2 dana i odem proverim kod i dalje stoji, ali nema uopste reklama na blogu da iskacu :stars

Sta se ovo dogadja :(

sax kaže:
Isplatili su i mene kada sam naveo PP za isplatu...

Nego sada imam jedan drugi problem, odjednom mi se zamrzlo sve :fever

Znaci i dalje PAGE VIEWS ali nema nista ADS SERVED vec 2 dana i odem proverim kod i dalje stoji, ali nema uopste reklama na blogu da iskacu :stars

Sta se ovo dogadja :(

Ma djubrad...

adsenseamater kaže:
sax kaže:
Full Traffic blokirao Blogspot.

Kod mene na Bloggeru radi sve normalno što se FT-a tiče. :D

Vec par dana, mi nema uopste reklama, kontaktirao sam ih i :

Dear customer,
Thank you for contacting us.
Your ad zones were declined, as we do not accept anymore ad zones for blogspots. You can create new ad zones but not for blogspots.
Please feel free to re-open this ticket if you need further help.
Best regards,
FT Support Team

Tako da ko ih j**e, stavio sam 15 X jace i placenije reklame od njih...

Blokirali su samo blogspot domen, ja na blogspotu imam svoj domen i radi normalno.

kuliram kaže:
Blokirali su samo blogspot domen, ja na blogspotu imam svoj domen i radi normalno.

Da znam, al bitno da su isplatili 2 X sto su i trebali, jes da je na PP, :stars al daj sta das :tease

A inace cene su im ocajne, a ja sam sada na mnoooogoooo jacim tako da ne zalim :drinking :drinking

nexon kaže:
Da li su postali scam-ili jos isplacuju ?

Dobro si me napomenuo, posao sam sada da se ulogujem ostalo mi je nesto malo para kod njih odavno i da vidim kakva je situacija, medjutim AV mi blokira taj sajt i ne dopusta mi da ga otvorim :stars

Pozdrav svima evo idem ih i ja probat stranica je s filmovima .
Adsense necu dat tamo mogli bi ga ukinut copiright i te sheme.
Probo etarget katastrofa
Probo clicksor mjesec dana 6 $ ,probo etarget nije vredno ni spomena,
Probo yiled ads puno klikova zarada ravna 0. 50 klikova ono 0.2.
bidvertiser nebroji uopce klikove.
chitika nedolazi u obzir jel je posjeta ex yu
Adbrite nezeli da promi video site.
I sta sad ima nako prosjecnu posjetu a zarada 0.
stavio sam fulltrafic i radi mi gathering data od jucer.
Koliko to dugo traje?

Mozes da drzis adsense e sad zavisi da li ce ti kasnije samo blokirati domen ili ceo akaunt. Imam isto sajt sa filmvima i pre neki dan mi blokiraju domen sad koristim ovaj fulltraffic mada realno ocajna je zarada u odnosu na adsense ili se samo tako meni cini :/

Moze neko da mi kaze kakva je sada situacija koliki je CPM za EX YU posetu ? Pre oko godinu dana je znalo da varita samo tako, znao je da bude i po 5 $ a i po 0.2...

Back
Na vrh