Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kuliram kaže:Za nepovjerovati nakon ovih kriznih dana
CPM $3.76797
Shanyta kaže:Meni na 1,7 skocilo xDD ajde valjda ce sada nesto bit![]()
Ovaj Full trafic sam poceo koristit od 19/03/2011 .Dnevno imam prosjek 2,000 ljudi jucer mi je bio rekord 5,300 xD a sajt imam tjedan dana.Naravno ima toliko ljudi zato sto je stranica o Velikom Bratu haha no to ce trajat samo dok traje veliki bratsax kaže:Shanyta kaže:A na 0,3 stoji uspio sam zaradit 2$ ahhaha
Svaka cast ako si do sada, na 0.3 zaradio 2 $, koliko imas poseta dnevno ?
Meni je sada 0.25. Rekao sam vam ja gore, znam ih u prste bre, znaci moras da piljis svaki cas kada ce da se poveca i onda da rokas, inace propade :fever
Shanyta kaže:Ovaj Full trafic sam poceo koristit od 19/03/2011 .Dnevno imam prosjek 2,000 ljudi jucer mi je bio rekord 5,300 xD a sajt imam tjedan dana.Naravno ima toliko ljudi zato sto je stranica o Velikom Bratu haha no to ce trajat samo dok traje veliki bratsax kaže:Shanyta kaže:A na 0,3 stoji uspio sam zaradit 2$ ahhaha
Meni je sada 0.25. Rekao sam vam ja gore, znam ih u prste bre, znaci moras da piljis svaki cas kada ce da se poveca i onda da rokas, inace propade :fever![]()
Pa jucer da xD i to u 3 sata onda je bagra opet smanjila haha..Jao zasto nije cijelo vrijeme onakosax kaže:Shanyta kaže:Ovaj Full trafic sam poceo koristit od 19/03/2011 .Dnevno imam prosjek 2,000 ljudi jucer mi je bio rekord 5,300 xD a sajt imam tjedan dana.Naravno ima toliko ljudi zato sto je stranica o Velikom Bratu haha no to ce trajat samo dok traje veliki bratsax kaže:Shanyta kaže:A na 0,3 stoji uspio sam zaradit 2$ ahhaha
Meni je sada 0.25. Rekao sam vam ja gore, znam ih u prste bre, znaci moras da piljis svaki cas kada ce da se poveca i onda da rokas, inace propade :fever![]()
Pa to 2 $ mozda si juce zaradio za ceo dan, od jutros nema sanse, izracunaj![]()
Shanyta kaže:Pa jucer da xD i to u 3 sata onda je bagra opet smanjila haha..Jao zasto nije cijelo vrijeme onakosax kaže:Shanyta kaže:Ovaj Full trafic sam poceo koristit od 19/03/2011 .Dnevno imam prosjek 2,000 ljudi jucer mi je bio rekord 5,300 xD a sajt imam tjedan dana.Naravno ima toliko ljudi zato sto je stranica o Velikom Bratu haha no to ce trajat samo dok traje veliki bratsax kaže:Shanyta kaže:A na 0,3 stoji uspio sam zaradit 2$ ahhaha
Pa to 2 $ mozda si juce zaradio za ceo dan, od jutros nema sanse, izracunaj![]()
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke