• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Fulltraffic - Plaćanje po prikazu

Evo, sad sam ih kontaktirao.
Problem je bio što sam tek pokrenuo stranicu, tj. nije bilo sadržaja na njoj, a oni to kontroliraju...

Shanyta kaže:
Evo CPM se poceo povecavat sad je na 0.3...Da vas pitam dali znate još neke stranice koje rade na ovom sistemu??Hvala :)

Meni je 0.6, ma dobri su , napreduju :crazy_grin

kuliram kaže:
Za nepovjerovati nakon ovih kriznih dana :)

CPM $3.76797

Shanyta kaže:
Meni na 1,7 skocilo xDD ajde valjda ce sada nesto bit :)

Meni je oko 1.6 sada, kao nesto raste, ali ja mislim da ce da bude ovako dan-dva i opet po starom, kada bi bilo jedno bar 7 dana cpm po 2 ihihhihihihi, vise nam netreba :crazy_grin, mada nesto neverujem...

A oglasava li se ko po pitanju onih para ? Sta bi sa tim ?

Agagagagaggagaga, ne mogu da verujem :crazy_grin

Kod mene u ovom trenutku 0.1 :drinking

A kod vas ?

Shanyta kaže:
A na 0,3 stoji uspio sam zaradit 2$ ahhaha

Svaka cast ako si do sada, na 0.3 zaradio 2 $, koliko imas poseta dnevno ?

Meni je sada 0.25. Rekao sam vam ja gore, znam ih u prste bre, znaci moras da piljis svaki cas kada ce da se poveca i onda da rokas, inace propade :fever

sax kaže:
Shanyta kaže:

Meni je sada 0.25. Rekao sam vam ja gore, znam ih u prste bre, znaci moras da piljis svaki cas kada ce da se poveca i onda da rokas, inace propade :fever
Ovaj Full trafic sam poceo koristit od 19/03/2011 .Dnevno imam prosjek 2,000 ljudi jucer mi je bio rekord 5,300 xD a sajt imam tjedan dana.Naravno ima toliko ljudi zato sto je stranica o Velikom Bratu haha no to ce trajat samo dok traje veliki brat :D

Shanyta kaže:
sax kaže:
Shanyta kaže:

Ovaj Full trafic sam poceo koristit od 19/03/2011 .Dnevno imam prosjek 2,000 ljudi jucer mi je bio rekord 5,300 xD a sajt imam tjedan dana.Naravno ima toliko ljudi zato sto je stranica o Velikom Bratu haha no to ce trajat samo dok traje veliki brat :D

Pa to 2 $ mozda si juce zaradio za ceo dan, od jutros nema sanse, izracunaj :)

sax kaže:
Shanyta kaže:
sax kaže:
Shanyta kaže:

Pa jucer da xD i to u 3 sata onda je bagra opet smanjila haha..Jao zasto nije cijelo vrijeme onako

Shanyta kaže:
sax kaže:
Shanyta kaže:
sax kaže:
Shanyta kaže:

Pa jucer da xD i to u 3 sata onda je bagra opet smanjila haha..Jao zasto nije cijelo vrijeme onako

E pa to ok, ja sam mislio od jutros da si uzeo 2 $ na 0.3 pa reko koliko li imas posete dnevno :tease

A ja juce do onog povecanja, nista kao i obicno sica neka, nema ni za dolar, kada spazih da se povecalo, cimnuh 3 puta i 5 $, a znao sam dvevno izbiti kod njih i preko 25 u srecna vremena :crazy_grin

I ja se to pitam :stars

Mali savjet , kad odgovarate na zadnji post nemojte quotat prethodni post jer je ovo jako nepregledno...........

Ok..Recite mi dali ima još neki sajt da radi na ovom principu da samo kliknu skip ad.Ovo cu drzat jos neko vrijeme al ako nastavi ovako ode ja xD

Pozdrav

Dok ne sredim adsense....probao sam taj full traffic

Samo mi je na jednom domaćem sajtu ok (ubrzo sam maknuo) dok na stranima mi se ne prikazuju reklame!? Piše Zone Successfully Installed. Gathering Data. ili ono disabled, ne razumijem.

Šta mislite negdje koliko bi mogao dnevno zaradit sa eng. sajtom, većinom usa posjeta, oko 10 000 posjeta dnevno i oko 22 000 otvaranja...

hvala

Mislim da su ovi na fulltraffic lopovi :(
Stigao mi je odgovor od njih kao da oni ne znaju sto mi je AP oduzeo pare i da to treba sa njima da resim. Prave se mnogo blesavi. Sledecu isplatu saljem na PP pa cu odmah da skrcam da ne pokusaju i ovi nesto. Poslao sam AP-u ticket u vezi ovoga pa cemo videti sta kazu.

Meni juce legli prvi dolari sa alertpaya na karticu od fulltraffica. Sa zadovoljstvom sam ih spiskao.

Back
Na vrh