• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Fulltraffic - Plaćanje po prikazu

I meni se isto desilo ovo juce kao u Alekse.
Nista mi za sad nije jasno,kontaktirao sma ih pa cekam da odgovore.

mozel print screen ili copy paste poruke, meni se skupilo dosta love tamo
nece valjda sad propasti :sigh

Uglavnom lik je sumnjiv alertpay-u, tacnije im je sumnjivo poreklo njegovog novca ( mozda je krao... ). Pa su povukli pare sa nasih racuna :S
Lopuze
Videcemo sta ce ovaj sa FullTraffic-a da kaze. Ako nista od toga ne bude sledeci je AlertPay.

Pa vama iz Hrvatske je bar sada lako, lepo sada kada bude bila isplata pocetkom Aprila, promenite na PP, i cim vam legnu pare, odma ih povucite i zatrazite za isplatu, dok oni ustanove dal je on krao i sta radio, vi dodjoste do para :taunt

No sta mi sada da radimo :(, mi sa AP, da znam da kada mi prebace pare od njih stoje bar par dana na racunu dok to ne vrate da odmah zatrazim isplatu na karticu i cim uplate, posle neka rade sta hoce...

A staff member has replied to your e-mail (payment).
Please read the response below.

Dear customer,
Thank you for contacting us.
I don't understand what you are referring to Alertpay reverting payments.
We are working with Alertpay and no publisher payments was reverted.
Thank you.
Best regards,
FT Sales Team

Mozel print screen ili copy paste tih vasih poruka?

Hellas kaže:

Dear customer,
Thank you.
Best regards,
FT Sales Team

Agagaggagaga, sada ce ovi da se prave malo mutavi da im nije nista vraceno, a ovi ce da tvrde da je vraceno :hysterical

Opet kazem ovi sto imaju PP bolje da prebace tamo i odmah povucu novac :tease

sax kaže:
Hellas kaže:

Dear customer,
Thank you.
Best regards,
FT Sales Team

Agagaggagaga, sada ce ovi da se prave malo mutavi da im nije nista vraceno, a ovi ce da tvrde da je vraceno :hysterical

Opet kazem ovi sto imaju PP bolje da prebace tamo i odmah povucu novac :tease

i imal print screena?

Nije samo tebi i u mene je ista takva stvar i to ce ti biti cesto tako.Posto ih ja vec koristim dugo pa znam inace da mi adsense nije blokirao 70% pokrivenosti oglasima ja ih nebi nikako ni drzao ali jbg takva mi je situacija da mi je ono uzmi ili ostavi.

Nakon 2 mjeseca CPM po 2.5+$ vec 5 dana zaredom CPM je 0.20$. Neprihvatljivo.

Nesto se desilo u medjuvremenu kod njih ocigledno. Ako potraje obrisacu stranice i dodat ih nanovo nakon mjesec dana ili trazit nove oglase...

Jel neko od vas digao pare sa njihove stranice?Mislim da se ne trudim bezveze cekajuci :)

Ima nas par sto smo vec primali isplatu.Ja sam do sada 2 isplate primio,evo sad cekam trecu.Mada se nesto desilo u ovi zadnji par dana su nam blokirane novac na alertpayu koji smo primili od fulltraffica.

Shanyta kaže:
Zasto je meni ovo ovako lose? :/

1075 424 39.44% $0.13107

I ja se to pitam evo vec danima :crazy_grin

Sreca te se dize malo onaj adf, inace nista a sada ce opet da padne :stars

@ Helas i Hara, jel vam taj cmp za nase podrucje ili za strance ili mesavina ?

Ovo jako lose krenulo :( Vise sam zaradio u jednom danu na adf.ly nego kod njih u 3 dana...

Zeljko: cpm is catastrophic last couple of days

Zeljko: with my sites on fulltraffic

Zeljko: after 2 months of nice cpm

Zeljko: how can I influence it?

Zeljko: or it will stay the same?

David: CPM is performance based too.

David: I see you are driving lot's of people from Bosnia, Serbia, Croatia, etc.

Zeljko: So that means if my visitors don't perform well

David: But many of them, over 80% stay in the ads for less than 5 seconds.

Zeljko: they will drop cpm

David: Exactly.

David: CPM depends on performance too.

Zeljko: Thanks for your time.

David: Maybe you should limit the amount of ads served by visitor

David: that will increase the CPM

Zeljko: it's limited on two per person

David: since you won't invade each visitor with 1 ad per page

Zeljko: does traffic on one site affect others?

David: but maybe you should increment the amount of views before the ad.

sad sam postavio prikaz oglasa na svako peto ucitavanje i 1 oglas po posjetiocu na domacem sajtu... strani jos drze cpm solidan.

@Helas, a za ono se nista ne oglasavaju, za one pare sto se nezna gde su ?

Ja neznam sta taj prica pa cim iskoci skip ad 99 % ljudi klikne, nece sada neko ostati da gleda i pilji sta pise na njihovom oglasu, kada bi oni znali koliko to nase ljude odavde interesuje mislim da bi odmah ukinuli za nas :crazy_grin

Znaci po njegovom ja bi trebao da nagovorim nekako ljude da ostanu 10 sekundi da gledaju tamo u nesto sto nemaju pojma sta je :taunt, nema nista od toga, a i on malo prica gluposti, nemoguce da je samo do toga, nego moramo priznati svi, los im je cmp ovih zadnjih 10 dana do zla boga, a to sto se vade za to pa i pre je bilo tako isto su ljudi kliktali cim iskoci oglas, jel tako, pa je bilo dobro placeno...

A ti bas javi sada sta se desava, meni je podeseno od samog pocetka da pokazuje svaki put pa mi je isto ko i vama sto je podeseno da pokazuje na 2 jedan oglas. Evo sada je $0.11299, tako da javi sta se desava sada kada si podesio da iskace po svakom 5-tom bas me zanima.

kuliram kaže:
Meni odjednom ne radi fulltraffic, piše: This Zone Has Been Disabled.
Sve je normalno radilo i odjenom ovo, da li zna neko u čemu je problem?

To se i meni sada dogodilo, probat ću ponovo...

Evo CPM se poceo povecavat sad je na 0.3...Da vas pitam dali znate još neke stranice koje rade na ovom sistemu??Hvala :)

Jbt tri puta napravim novu zonu za jednu lokaciju i sva tri puta piše "This Zone Has Been Disabled."
:wtf1

Back
Na vrh