• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Fulltraffic - Plaćanje po prikazu

Adsense majka! Sedmicu prije ove prosle :D sam imao oko 27-28 hiljada unikatnih posjeta, prosle sam ubacio Fulltraffic, bilo je i zarade, ali sta mi vrijedi kad je posjeta opala za nekih 9 hiljada, i evo u ova cetiri dana imam jednako posjeta kao i cijele prosle sedmice, a obrisao sam fulltraffic. Znaci popupovi vise ne dolaze u obzir, a i malo placaju, meni nikad ne prelazi 1%, ne znam kako to u vas :S :fever

Hoćel bit problem ako stavim fulltraffic i adsense zajedno? Pošto mi je CPM preko 2 na, isto, domaćem blogu.

x3m1rx kaže:
Hoćel bit problem ako stavim fulltraffic i adsense zajedno? Pošto mi je CPM preko 2 na, isto, domaćem blogu.

hoće ;)

adsenseamater kaže:
x3m1rx kaže:

hoće ;)

ja sam ih držao 2 tjedna, i fulltraffic iako je očajan, daleko bolje ide od adsensa.
sve je bilo uredu, ali to se ne smije i nemoj riskirat.
kazem to samo ako ti adsense nije toliko bitan, pa ako te skuze skuze, ako ne kao mene sve uredu :D

Ja sam koristio oba dva, a sad ne koristim ništa, btw. koliki je CPM za balkan?

x3m1rx kaže:
$2.19913

solidno :)
Sa 15 000 pregleda bloga na dan, i ovo bi bilo?
Po tome bi bilo preko 30 $ na dan :O
Evo recimo, 20 $ zato što bi bilo manje jer bi tjeralo korisnike -.-

Stavim oba 2 : 0-0 i bilo bi 20 $ minimalno .
Ali recimo da ne želim toliko davit ljude koji posjećuju moj blog, ali šta je tu je.
Ako ne bude ništa od ovih iz njeme, onda fulltraffic ubacujem ;)

Jel iko probao možda kupovat promet na fulltraffic i ako jest kakva su iskustva - trenutno tražim jeftine izvore plaćenog prometa i iako će mi većina tu preporučit Google Adwords, zbog svih sranja što su se događala sa Adwordsom u posljednje vrijeme gledam nekako da ih ipak izbjegnem ako mogu.

Mislim ajde 15-20$ bih ubacio kao eksperiment, ali ne bih opet baš ako unaprijed znam da će rezultati bit očajni.

rovad kaže:
Jel iko probao možda kupovat promet na fulltraffic i ako jest kakva su iskustva - trenutno tražim jeftine izvore plaćenog prometa i iako će mi većina tu preporučit Google Adwords, zbog svih sranja što su se događala sa Adwordsom u posljednje vrijeme gledam nekako da ih ipak izbjegnem ako mogu.

Mislim ajde 15-20$ bih ubacio kao eksperiment, ali ne bih opet baš ako unaprijed znam da će rezultati bit očajni.

Ja sam probao i kupovao i Full Traffic i adf.ly promet, i jedan i drugi su katastrofa.
Kvalitetnija poseta mi dodje kada taj sajt koji zelim reklamirati stavim u iframe nekog funny bloga nego kad kupim traffic :)

Jel iko od publishera dobio isplatu?

Kod mene za sada ovo ide oko 10 dolara dnevno zarade,
prikazuje na svako trece ucitavanje oglas i prikazuje 2 oglasa po posjetiocu...
Sajt ima oko 15 000 uniuqa dnevno.
To mi je oko 4 puta bolje nego adsense na istom sajtu.

Uglavnom zanima me jel ko dobio lovu pa da dodam i ostale sajtove koji imaju dosta impresija a nisu bas adsense materijal.

Hellas kaže:

Uglavnom zanima me jel ko dobio lovu pa da dodam i ostale sajtove koji imaju dosta impresija a nisu bas adsense materijal.

Ja sam prestao sa njima da radim jako brzo, jer su mi sajtovi za ex Yu pa malo plaćaju, ali pouzdano znam da isplaćuju i da ima ovde par ljudi i sa ovog foruma koji su primili isplatu, pa ti mogu i oni reći, a svakako bez problema stavi i na ostale, samo da nije naš traffic, strani traffic sjajno ide :)

:waving

DavidVictor kaže:
Hellas kaže:

Ja sam prestao sa njima da radim jako brzo, jer su mi sajtovi za ex Yu pa malo plaćaju, ali pouzdano znam da isplaćuju i da ima ovde par ljudi i sa ovog foruma koji su primili isplatu, pa ti mogu i oni reći, a svakako bez problema stavi i na ostale, samo da nije naš traffic, strani traffic sjajno ide :)

:waving

Nas je traffic na ovome sto ide dobro. Dodao bih strane sajtove koje su low paying niche tipa wallpaperi i slicno...

Pročitao sam sve postove, i sad ste me još više zbunili :D Ovaj tera posetioce ali dobro plaća, ovaj ne plaća dobro ali ne tera posetioce, ovaj ovako ovaj onako :D Daj odlučite se za jedan. :) Po meni bolje za početak ako već niste uložili, nemojte da idete da uzmete sve što možete, naterajte ljude da Vas zapamte :) Zarada se posle jasnije vidi... :)

adsenseamater kaže:
:D

Ne tjera ako se podesi prikaz reklame tek po 3 ili 4 pregledu strnice ;)

Upravo. Ovo je recept. Kod mene svako trece ucitavanje prikaz i posjetioc moze da vidi samo dva oglasa...
Traffic nije opao niti zrno.
Program ne da je strasan, 15$ dnevno, a samo dva sajta dodao. Autor teme ima pivo.

Ima deset dana CPM mi nije bio veci od 0.40$,sto je stvrano katastrofano.Full trafic samo imam na blogu, a na ostale sajtove ne pomisljam da ga postavljam. Adsense je blokirao blog zbog adf.ly-a, tako da mi za blog ostaje samo fulltrafic, zbog toga cu ga razloga ostaviti na blogu.Ako ima neko od vas da koristi fulltraffic volio da mi kazete, koliki je kod vas CPM ?

hara91 kaže:
Ima deset dana CPM mi nije bio veci od 0.40$,sto je stvrano katastrofano.Full trafic samo imam na blogu, a na ostale sajtove ne pomisljam da ga postavljam. Adsense je blokirao blog zbog adf.ly-a, tako da mi za blog ostaje samo fulltrafic, zbog toga cu ga razloga ostaviti na blogu.Ako ima neko od vas da koristi fulltraffic volio da mi kazete, koliki je kod vas CPM ?

Domaci sajt 1: CPM $1.80890
Strani sajt 1: CPM $5.81684
Strani sajt 2: CPM $5.36637

Back
Na vrh