Mrxula
Iskusan lik
- Tu od
- 5 Svi 2014
Napravio ja kanal iz dosade i imam oko 50 pregleda i odlucio da probam partnerstvo za Freedom. Oni mi poslali pozivnicu ,i sad ja ne znam da li da ih prihvatim :/ Posto cuo sam da isplacuju samo preko PayPal onda nista,jer ne mogu u Srbiji da primam isplate.
Da li mogu da me isplate preko 'Bank Transfer' ili preko WU?
Da li je neko ovde na forumu partner sa njima?
Kakva su to pravila za gejmere ,neki klikovi za igrice i sad na svakih 100 klikova zaradi se 10$,ne razumem bas najbolje
? http://www.any.tv/faq ja sam apply preko any.tv
1. Video Required
If you do not use video next to your Play Now links, your account will get blocked.
any.TV is a new kind of YouTube Network and we require all our partners to use video or live streams next to their Play Now links. If you don't, how are we a new kind of YouTube Network?
Da li vi razumete ovo zadnje?
Evo kako to izgleda
Da li mogu da me isplate preko 'Bank Transfer' ili preko WU?
Da li je neko ovde na forumu partner sa njima?
Kakva su to pravila za gejmere ,neki klikovi za igrice i sad na svakih 100 klikova zaradi se 10$,ne razumem bas najbolje
1. Video Required
If you do not use video next to your Play Now links, your account will get blocked.
any.TV is a new kind of YouTube Network and we require all our partners to use video or live streams next to their Play Now links. If you don't, how are we a new kind of YouTube Network?
Da li vi razumete ovo zadnje?
Evo kako to izgleda