• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Free hosting

simbak

Legenda
Tu od
3 Lip 2009
Meni bi trebalo sto vise free hostinga koji odmah daju i neku njigovu dimenu.
Ne bi bilo lose ako netko imam nekakvu listu da je pejsta tu. Ili ako je netko neke koristio neke da ih navede.
Znam da ih google nadje puno, ali ovako bi mi dosta olaksali posao.

Drazene ti znas sta ce mi ;)

Hvala i Pozzz

Sto je sa besplatnim hostingom od davatelja internet usluga, npr. t-com, vip, mislim da i iskon ima isto...
nadam se da kuzite, npr. free-zg.t-com.hr/ime_sajta
svatko tko npr ima adsl preko t-coma moze to dobit, s tim da je prostor ogranicen na nekih 25MB ak se ne varam.
Da li netko to koristi, iskustva, prednosti, mane(osim malo prostora)?
Hvala

skomre1 kaže:
Sto je sa besplatnim hostingom od davatelja internet usluga, npr. t-com, vip, mislim da i iskon ima isto...
svatko tko npr ima adsl preko t-coma moze to dobit, s tim da je prostor ogranicen na nekih 25MB ak se ne varam.
Hvala

evo još jedan popis, garant vrlo sličan onome od rigor-a.

http://www.absolutely-free-hosting.com/free_hosts_01.php

neki podaci nisu točni (poglavito prostor, koji je kod nekih vrtoglavo velik, ali to su u biti plaćene opcije), ali svi imaju besplatan hosting

simbak kaže:
Ne bi bilo lose ako netko imam nekakvu listu da je pejsta tu. Ili ako je netko neke koristio neke da ih navede.

Hvala i Pozzz

PRovjeri webs.com
Ja bih radio sajt na njihovoj domeni, sve je vec polugotovo. Ovako mi se cini ok. Jel ima ko kakvih iskustva s njima?

webs.com je najbolji ako hoces da sprovedes neku brzu akciju jer sto kaze pavlek sve je vec polugotovo.
Ali ako hoces ozbiljno da se bavis bilo kojim online poslom 1000% je bolje platiti host nego se muciti sa freehost sajtom, cak sta vise bolje je ako vec neces da placas host, pokrenuti blog na blogger.com jer ce se bolje kotirati na googlovom pretrazivacu od bilo kog freehost sajta.

skomre1 kaže:
Hvala

Ja sam počeo koristiti T-Com-ov free prostor prije 4 god. i još uvijek ju koristim iako nisam ništa mijenjao na njoj već 1-2 god. tako da su na njoj još uvijek banneri od PTC programa koji su odavno propali :lol
Adresa vam je http://free-zg.t-com.hr/vaše_korisničko_ime_na_T-comu i neznam za druge prednosti osim što možete staviti template po svojoj želji preko FTP-a a mana je što osim malo prostora kad pokušavate uploadati nešto možete doslovno ići popiti kavicu jer je užasno sporo :stars
Neznam zašto opčenito ljudi kažu da su pročitali cijeli forum i da žele krenuti sa nekom vrstom zarade a nakon toga traže free hosting kad je ovdje več bezbroj puta rečeno da je trud uzaludan i da svako ko se želi ozbiljnije baviti bilo kojom vrstom zarade na internetu mora imati svoju domenu i hosting. Neki možda misle da je to samo za početak pa če poslje uzet svoju domenu i host a zaboravljaju da je i starost domene jako bitna.
Na ovom forumu ima jako sposobnih i pametnih osoba koje vam žele pomoći pa ih onda i slušajte kad vam nešto objasne. Počnite učiti na tuđim greškama bit če vam puno lakše.

probao sam ih dosta al byethost.com mi je najbolji kojeg sam probao..
mislim da ima i domenu za uzet..

Pozdrav svima!

Evo ako nekoga zanima nek pogleda www.bajtstore.hr . Daju besplatnog WEB prostora od 50 MB. Ima ftp pristup i daju mogučnost vošenje vlastitoga bloga ili foruma. Dobije se i besplatnan poddomena.

simbak kaže:

Hvala i Pozzz

evo da ti malo nadopunim www.webnode.com

Probajte ovaj i necete se pokajati, ali zaista. Vecinu sam probao dok sam vjezbao na web stranicama ali ovaj me je oduevio da jos vijek imam jednu stranicu tamo i nemam optrebe da je prebacujem na placeni hosting.

http://rosenhost.info/

interesuje me koji host ima mogucnost postavljanja cpalead widgeta ? posto sam bio na nekim sajtovima tipa free blog/site ali nemoze da se stavi widget ili ja neznam kako ...

Jos jedna stvar , na koji od njih moze da se instalira wordpress ??

Hvala

Kupi lepo normalan hosting i radi ko covek. Od besplatnih nema leba. na znam kakva su iskustva drugih ali ja sam do sada ostao uglavnom bez svih sajtova koje sam hostovao na tim besplatnim. Dodusi nisam odmah ali posle nekog vremena te eliminisu. Znaci taman kad malo razradis sajtove i mozes se pozdraviti sa njim. Jedino da imas backup i kad te sa jednog eliminisu prebacis se na drugi. Doduse ja sam jednom ostao bez hostinga i sajta koji sam debelo platio. Jedna od domaci prevararntski firmi je izmedju ostalog i LMB hosting. Ostale domace hosting kompanije mislim da su sve manje vise postene jedina je razlika u kvalitetu.

00webhost , byethost, x10hosting (ovaj hosting je neogranicen, mislim na prostor i saobracaj).

Back
Na vrh