Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na byethost.com sam imao problema s bazama, a na p4o.net normalno koristim baze, dobiju se od njih parametri za spajanje na bazu...Exreey kaže:da li si pokusao da instaliras joomlu kod njih???
i... koji je najbolji FREE hosting za joomlu? negde gde mogu da instaliram joomlu?
oknedar kaže:Pregledao sam dosta free hostinga zbog neke licne prezentacije koju sam trebao da radim za ispit, i cini mi se da 000webhost najbolji medju njima....
sax kaže:oknedar kaže:Pregledao sam dosta free hostinga zbog neke licne prezentacije koju sam trebao da radim za ispit, i cini mi se da 000webhost najbolji medju njima....
Ne cini ti se nego jeste
I pored toga sto je free, brz je kao munja, moze bas dosta da podnese korisnika i potrosenog protaka, cak iznenadjujuce dosta u odnosu da je free, npr znam slucaj da je drzao mesec dana preko 20 k dnevno poseta i vise !
ivan19992 kaže:da dobar je bio dok mi nisu bez pitanja ukinuli stranicu jer je imala previse posjetitelja i nisu mi dopustili backup databaze niti same web stranice...
taibur kaže:http://www.hosterbox.com/billing/cart.php?a=add&pid=11 mislim da daje dobre uvjete.
Za promo code ne morate ništa upisati.
Ja sam imao problema sa transferom domene pa sam uzeo kod njih besplatnu poddomenu.
U koliko netko uspije prebaciti svoju domenu neka napiše ovdje
Hvala
a01 kaže:Posto ne mogu da otvorim svoj thread, nadam se da se nece ljutiti momak koji je otvorio ovu temu sto ovdje pisem.
rijec je o sajtu sutomore-info.com . medjutim , ljetos nismo napravili portal, pa smo koristili sajt sutomore-info.webs.com ....
Sada je portal napravljen - SUTOMORE-INFO.com ali na google pretrage - zbog vecih posjecenosti ljetos - izlazi prvi sajt sa websa sa kojeg ne znam ni sifru vise..
Suština pomoći - treba mi valjda da se poveca posjecenost ovog sajta da bi prvi izlazio. Pa, ako neko zeli da mi pomogne..
Nadam se da ne krsim neka pravila foruma sa ovim...
Hvala unaprijed.
nikolam86 kaže:Pozdrav, evo i ja da preporucim besplatni host i besplatni domen sa kojim imam iskustva...
Rec je sajtu co.de daju 10 GB prostora, sa neogranicenim saobracajem,, PHP 5, FTP, i MySQL 5 na domenu.
A ono sto je zanimljivo poddomen je imesajta.co.de Mnogi slicni domeni se i placaju npr. co.rs; co.uk: co.nl...
Za sada nemam problema sa hostingom, iako ga koristim za neku licnu malu stranicu, normalno za jace stvari uzimam placen host/domen... Ali kome treba neka proba...
Kazzy10 kaže:nikolam86 kaže:Pozdrav, evo i ja da preporucim besplatni host i besplatni domen sa kojim imam iskustva...
Rec je sajtu co.de daju 10 GB prostora, sa neogranicenim saobracajem,, PHP 5, FTP, i MySQL 5 na domenu.
A ono sto je zanimljivo poddomen je imesajta.co.de Mnogi slicni domeni se i placaju npr. co.rs; co.uk: co.nl...
Za sada nemam problema sa hostingom, iako ga koristim za neku licnu malu stranicu, normalno za jace stvari uzimam placen host/domen... Ali kome treba neka proba...
ja mislim da si ti vlasnik te stranice...![]()
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke