Mister.No kaže:
InFlames20 kaže:
Pa ima dosta hosting firmi koji uz hosting daju 1 ili više besplatnih domena tako da se da riješiti 2 muhe s jednim udarcem. Također, kod nekih hostinga je nadogradnja paketa vrlo lagana, znači ako trenutni paket postane premalen nadoplati se razlika i dobije se idući veći paket ili koji se već želi.
A kupiti se može uglavnom preko kartica, Paypala ili nekom drugom metodom, ovisi od hostinga do hostinga. Ali nabaviti debitnu karticu (npr. Visa Electron) od žiro računa je dovoljno.
Imamo već jednu temu gdje smo pričali o hosting firmama, pa se možeš raspitati i tamo:
https://internetzarada.org/tko-vam-je-web-hosting-provider-t-580.html
a svakako ti preporučujem da proguglaš malo, vidiš cijene i tako. Pa kad nađeš nešto konkretno što te zanima, možeš nas pitati za savjet ako si nesiguran.
ja u svakom slucaju necu sad praviti i narucivati sajt...jer trenutno ucim.......ali bih voleo znati sad......to oko placanja mi malo nije jasno jer neznam kako da ja imam karticu.....al u svakom slucaju hvala na pomoci....bar mi je nesto malo jasnije.......jos jednom HVALA....
Karticu mozes da dobijes ovako.
Odes u bilo koju banku, u BiH najbolje Reiffeisen (U Srbiji nemam pojma, pogledas na elitesecurity)
i kazes da ti treba debitna kartica da mozes placati na netu (Visa Electron) (Pazit od nekih banki nece raditi, znaci ako ima iza kartice odredjeni trocifreni broj one mogu)
uglavnom to ce ti bankari fino reci ako zivis u vecem gradu.
Onda ce ti oni otvoriti racun i za 20-tak dana napraviti karticu
Ta kartica ce biti debitna sto znaci da mozes trositi samo onoliko koliko imas polozeno na nju. Kad ti treba domena odes na moniker.com
registrujes se, upises domenu, kad ti trazi karticu upises je i zavrsis check out. Ako imas dovoljno na kartici skinice ti koliko domena kosta, ako nemas javice gresku.
Sa tom karticom mozes verifikovati i PayPal te njega koristiti za placanje.