• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

free domena (.tk)

x3m1rx

Aktivni član
Tu od
19 Lip 2010
besplatna domena .tk
služi kao kakav pomoćni istosmjerni link.

http://www.dot.tk

pratite upute:
1. unesete URL vašeg portala
2. URL linka kojeg želite "napraviti"
3. potvrdni kod
4. odaberete ovo lijevo "Free Domain"
5. unesete mail adresu
6. napraite Dot TK account
7. aktivirate domenu preko linka koji dobijete na mail adresi

Generalno .tk je dobra stvar , ja je imam već nekih 5-6 godina,

Ali za privatne svrhe , napravio sam svoj neki homepage , di sam stavio sve linkove koje posjećujem , isto tako se može iskoristiti za razna testiranja i sl,

Kad ti stranica dodje u komercionalne vode , pa kad moraš radit neki SEO i SEM mislim da tu nije prikladno imati tk domenu , jer ne prolazidobro kod korisnika a pretpostavljam ni kod tražilica

što se tiče domene preko tražilica tu je skroz slaba

PS ako budete imali manje od 30 posjeta u 3 mjeseca domena se ukida!

Za mene je najbolja domena svakako besplatna co.cc domene napravite dvije a zatim zamolite da vam neko odradi survey iz neke druge zemlje za trecu itd tako da nemorate nista platiti.

tigar39 kaže:
Za mene je najbolja domena svakako besplatna co.cc domene napravite dvije a zatim zamolite da vam neko odradi survey iz neke druge zemlje za trecu itd tako da nemorate nista platiti.

nisam to neto gled'o, aktivirao sam jednu, kada sam htjeo drugu tražilo mi je 2 dolara :D

AnubisHF kaže:
Ej hvala ti za ovo :)

Care, jeste da nisam moderator ni admin, ali postoji THANKS button i koristi to kada zelis nekome da se zahvalis za post ili bilo sta drugo. Bolje tako nego da skakuces sa teme na temu i samo pises postove u fazonu "Hvala na ovome" ;)

:waving

AnubisHF kaže:
DavidVictor kaže:
AnubisHF kaže:
Ej hvala ti za ovo :)

Care, jeste da nisam moderator ni admin, ali postoji THANKS button i koristi to kada zelis nekome da se zahvalis za post ili bilo sta drugo. Bolje tako nego da skakuces sa teme na temu i samo pises postove u fazonu "Hvala na ovome" ;)

:waving

Ej nisam znao za to majkemi :)
To nema na hackforums. :busted

zato sto ovo nije bilo kakav forum...
i toplo ti preporucujem da umjesto kvantiteta forsiras kvalitete postova
koje pises, vidim, intenzivno...

Back
Na vrh