• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Fortumo zarada.....

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Ne mislim, znam. Ajde covece pa sto se ne bi dobijale, ima dosta takvih programa na balkanu samo sto se uglavnom trazi da budes firma kako bi radio sa njima a ovde mogu da se registruju i fizicka lica. Inace isplate se vrse preko PayPal-a i Moneybookers-a, a za ljude iz evropske unije moze i direktno na bankovni racun. Malo mi je cudno kad ljudi postavljaju ovakva pitanja na forumu. Pa nije ovo PTC ili neki skrnavi MLM, vec jedan logican sistem podele novca.

jokara25 kaže:
Ne mislim, znam. Ajde covece pa sto se ne bi dobijale, ima dosta takvih programa na balkanu samo sto se uglavnom trazi da budes firma kako bi radio sa njima a ovde mogu da se registruju i fizicka lica. Inace isplate se vrse preko PayPal-a i Moneybookers-a, a za ljude iz evropske unije moze i direktno na bankovni racun. Malo mi je cudno kad ljudi postavljaju ovakva pitanja na forumu. Pa nije ovo PTC ili neki skrnavi MLM, vec jedan logican sistem podele novca.

OK.....a mozeli mi neko malo bolje objasnit kako to sve funkcionise....nisam bas najbolje razumeo........

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Back
Na vrh