• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Fiverr - Generalna Rasprava

Kada dodaš email , ideš Revenues -> ''Withdraw'' PAYPAL ACCOUNT i kada to završiš pisaće ti gore da ti je poslat link za potvrdu na email , odeš tamo i klikneš na link u email-u i nakon nekoliko sekundi imaš pare na Paypal računu.
Pozdrav

Pozdrav svima,
pročitao sam kompletan thread, a i druge threadove vezane uz temu Fiverra na ovom forumu pa sam se evo i prijavio na forum skoro isključivo zbog ovog threada :). Budući da sam već par mjeseci seller na Fiverru (uz uglavnom početničku prodaju) zanima me vaše mišljenje koliko utječu na ranking pojedinog giga one kolekcije (collections) i koliko je gig puta netko stavio u kolekciju?
Kakve su vaše mjesečne brojke? Ja na 13 gigova imam samo 6 gigs saved zadnjih 30 dana.
Hvala i pozdrav.

Evo da se pohvalim malo, danas napokon postao :)

373032_339005862804586_205806713_n.jpg

jfkcro kaže:

373032_339005862804586_205806713_n.jpg
Super , čestitam i samo napred. Meni je danas gig koji je pre nekih 7 dana bio 4-ti za jedan pojam, danas postao prvi za tu reč , tako da je broj prodaja skočio u samo nekoliko sati.

a gdje gledate to koja rijec kolko skace i tako tu statistiku ? o_O
al haj to mi je sad manje vazno
Imam problem ! Prije par sati sam verifikovo svoj paypal racun. I reko prije nego sto postavim na fiverr svoj mail ajde rek oda pokusam transakciju jednu izvrsiti. I rodica je meni pokusala poslati 10 $ i pise da ne moze. Kao ja to jest receiver moram set up my account. WTF

Aleksandar92 kaže:
jfkcro kaže:
Super , čestitam i samo napred. Meni je danas gig koji je pre nekih 7 dana bio 4-ti za jedan pojam, danas postao prvi za tu reč , tako da je broj prodaja skočio u samo nekoliko sati.

Hvala meni je izasao jedan u Fiverr newsletteru jednom strasnoo koliko sam upita i narudzbi dobio al inace sam u konkurentnoj kategotriji (Book covers) uvijek medju prva 3

Super za taj potez, i sve ce ga vise biti u upotrebi , inace BTC je meni zanimljiva stvar

Da li neko koristi "Fiverr Revenue Card™" i da li je bolje to uzeti ili stalno prebacivati lovu na paypal?
Prilikom podizanja da li se u toku dana moze sa vise bankomata podici na primer 3 ili 4 puta po 250 evra ili mozda ima neki veci limit na jednom bankomatu za podizanje?

Aleksandar92 kaže:
Da li neko koristi "Fiverr Revenue Card™" i da li je bolje to uzeti ili stalno prebacivati lovu na paypal?
Prilikom podizanja da li se u toku dana moze sa vise bankomata podici na primer 3 ili 4 puta po 250 evra ili mozda ima neki veci limit na jednom bankomatu za podizanje?

Ja koristim. I zadovoljan sam, malo je skuplje od Paypala ali nema veze.
Mislim da je limit po bankomatu 40 novčanica. S tim da ti payoneer uzima 3.15$ po svakom podizanju + tečaj valute. Tako da npr. na 1000 kn koje digneš, payoneer ce ti uzeti 60 kn odprilike, ne znam tocno.

Ako si zadovoljan sa paypalom zasto bi se prebacivao na payoneer? Osim ako si iz hrvatske :)

vidim tema je malo zapostavljena, ali evo da i ja podijelim svoje iskustvo s fiverr-om,

registrirao sam se na fiverr prije malo više od 3 godine, ispočetka je dosta teško doći do feedbacka i narudžbi, ali kasnije kad steknete dobru reputaciju, a i nudite dobar proizvod sve ide kao podmazano, inače prodajem lajkove

Do sada sam na fiverr-u zaradio nešto više od 1000$ što i nije malo, ali tek sada je BUKNUO posao, prije tjedan dana sam stavio video na svoj gig, i narudžbe su samo počele pristizati,
sad već imam oko 300 dolara na pending clearance i narudžbe stizaju ko lude,

zato ko god ima fiverr, obavezno bi mu preporučio da postavi video na gig, na kojem objašnjava šta radi

ja jesam, i sad sam na prvoj stranici social marketing dijela

Ja sam pokusao,postavio par oglasa,ali ocigleno to nikog nije zanimalo.
Sta se najvise trazi?

moze se an fiverru zaraditi
samo zagrejte stolicu, ucite radite i rezultat ce se videti ne trenutno vec dugorocno ;)

Ako može brzi odgovor,izvinjavam se ako je negdje već rečeno.

Imao sam profil na Fiveru ali sam zaboravio šifru i sve.Napravio sam novi pa me interesuje da li ću imati problem zbog toga što su 2 profila sa iste IP adrese ,kao npr sa PayPerClick sajtovima?

Pandownhill kaže:
Ako može brzi odgovor,izvinjavam se ako je negdje već rečeno.

Imao sam profil na Fiveru ali sam zaboravio šifru i sve.Napravio sam novi pa me interesuje da li ću imati problem zbog toga što su 2 profila sa iste IP adrese ,kao npr sa PayPerClick sajtovima?

vjerovatno nebi trebao imati problem, ako je account uopće živ, možda ga je fiverr već obrisao, temeljiti su postali

Koji se poslovi traze?
Da li nekog zanimaju dobre fotomontaze ili video obrade.
Recimo ja sam ponudio podizanje posecenosti na web sajtovima,ali to nikog ne zanima.

mico kaže:
Koji se poslovi traze?
Da li nekog zanimaju dobre fotomontaze ili video obrade.
Recimo ja sam ponudio podizanje posecenosti na web sajtovima,ali to nikog ne zanima.

pa recimo najviše ti se traže social marketing poslovi tipa lajkovi, tweetovi, google+ i tako,
i video testimonial

Pozdrav...Zaradio sam neke novce na fiverru i mislio sam da ih prebacim na paypal,kakvi su sad sa isplatom koliko se ceka ,da li su poboljsali nacin isplate ..Citao sam na forumu da je prije bilo problema,kakvo je sad stanje..Koliko se ceka da novac stigne na paypal??

Back
Na vrh