• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Fiverr - Generalna Rasprava

Ako možeš napravi video i postavi, to će sigurno uticati, mada ni meni nije najjasnije kako funkcioniše taj njihov sistem pretrage. Ja sam jedno vreme promovisao gig na YouLikeHits-u i stvarno ne znam da li je takav traffic mogao imati ikakvog uticaja, ali dok sam radio taj gig imao sam na dan po 5-6 ordera.

liska kaže:
webcommercial kaže:
da li je moguce cuvati novac na fiverr racunu nekih godinu dana, i koristiti ga bez paypala?
- i da li za to vreme mozete koristiti taj novac za kupovinu usluga na fiverru?

MORE! i prvo i drugo!

Jel možeš da objasniš kako, pošto nigde nisam našao opciju za kupovinu gigova sa fiverr računa?

Idi na Seller>Revenues i pod Available vidi dali imaš nešto dolara, ako nemaš, onda još ne možeš kupovati, već moraš sačekati 15 dana od dana kada si završio gig i zaradio $.

Biće da je to, ali sam mislio da će mi skidanje sa računa svejedno biti ponuđeno kao opcija plaćanja.

da li postoji neko ogranicenje vezano za velicine videa koji uploadujes za gig?

Video duration must be over 10 seconds and up to 30 seconds

Piše da video ne smije biti duži od 30 sekundi, ali dosta videa prelazi ovo ograničenje, a veličina videa ne smije biti veća od 50MB.

kuliram kaže:
Video duration must be over 10 seconds and up to 30 seconds

Piše da video ne smije biti duži od 30 sekundi, ali dosta videa prelazi ovo ograničenje, a veličina videa ne smije biti veća od 50MB.

Zanima me jos kako funkcionise ta razmena
npr neko je narucio moj gig u kome bi ja kupcu trebao da pokazem npr neku caku ili prodam neki pdf dokument. E sad kako bi ja njemu dostavio taj video odnosno pdf knjigu?

Vrlo jednostavno, možeš mu poslati fajl veličine max 50MB (video, pdf, word dokument, jpg sliku, bilo šta) ili ako je neka kratka caka možeš mu to napisati direktno na fiverr-u.
Ma skroz je jednostavan fiverr, tako da vjerujem da nećeš imati nikakvih problema.;)

Da li zna nesto u vezi ovih zadataka koji se nalaze sa desne strane na fiverru , da li je neko uradio neki i kako?

venoman kaže:
Da li zna nesto u vezi ovih zadataka koji se nalaze sa desne strane na fiverru , da li je neko uradio neki i kako?

Mislim da se ne isplati gubiti vrijeme na to, jer su vecina tih zadataka ili prezahtjevni
(10k lajkova za $4), ili su mnogo mnogo stari, tako da neces nikada ni dobiti odgovor na poruku.
Ja sam par puta pokusao, nista.

Živjeli,

jel ima netko da hoće trejdat order? :D
On meni ordera na 1 gig i stavi positive feedback itd, i ja njemu. Gubimo po 1 $ ali to nebi trebalo predstavljati problem. Clearing mi je za 3 dana, znači za 3 dana mogu orderat nečiji gig, nadam se ni da to nije problem :S Pošten sam, nemam razloga prevarit nekog da ne orderam za 3 dana -.-

Ako je netko za, nek se javi u inbox oko detalja.

EDIT:

isto tako ako je neko zainteresiran za razmjenjivanje STAR-a, tj lajka giga, nek se javi :)
Ne facebook lajka, nego baš fiverr-ovog lajka

Mislim da je Fiverr stvoren na BH metodama i da je raj za scummere i da će kad opadne medijska slava propast. Samo moroni mogu kupit npr 100 000 beklinkova za $5 i očekivat rezultate. To je hrpa smeća, bez uvrede za ikoga

Pozdrav ekipa,

na Fiverru sem vidio, da ljudi rade logotipe i nude backlinkove.

Kakvo je vaše mišljenje o tome?

Ako je to odradi kvalitetno onda je to jeftina stvar, ali ako je to bacanje novca u zrak onda nema smisla. ;)

Vaše mišljenje?

tolomen kaže:
Pozdrav ekipa,

Ako je to odradi kvalitetno onda je to jeftina stvar, ali ako je to bacanje novca u zrak onda nema smisla. ;)

Vaše mišljenje?
Dobio sam odličan logo iz trećeg pokušaja. Prvi je bio katastrofa, predstavljao se kao dizajner, a jedino je znao provući naslov kroz neki glupe D fontove, a drugi nije ni odradio posao.
Ova cura je napravila logo u 3 varijante i još sam naručio preradu za tamnu podlogu, sve je napravila kvalitetno i brzo: http://fiverr.com/mikhelche/make-a-professional-logo-for-your-business

LeonMak kaže:
tolomen kaže:
Pozdrav ekipa,

Vaše mišljenje?
Dobio sam odličan logo iz trećeg pokušaja. Prvi je bio katastrofa, predstavljao se kao dizajner, a jedino je znao provući naslov kroz neki glupe D fontove, a drugi nije ni odradio posao.
Ova cura je napravila logo u 3 varijante i još sam naručio preradu za tamnu podlogu, sve je napravila kvalitetno i brzo: http://fiverr.com/mikhelche/make-a-professional-logo-for-your-business

Može molim te primjer logotipa koje je ta žemska dizajnirala. Hvala.

OriginalEXE kaže:
Može molim te primjer logotipa koje je ta žemska dizajnirala. Hvala.
Ne može, sorry, pitaj nju da ti pošalje primjere.

djetlic kaže:
Jel netko kupovao backlinkove na fiverru?

Ja jesam ranije probao sa 2 paketa za po 5 $, nudili su hrpu backlinkova, tj po 2.000 i 5.000 ako se dobro secam, i vecina su bili jako loseg kvaliteta, sa PR 0 stranica i nekih zaspamanovih blogova sa preko 1.000 kometara koji isto tako i nemaju Page Rank.

Kod ljudi sa nekih stranih foruma sam takodje video da vecina nije uopste zadovoljna sa kvalitetom, mnogo bolje usluge se mogu naci na forumima ;)

Back
Na vrh