• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Fiverr - Generalna Rasprava

Evo vam malo motivacije:
jahjah.jpg

da li je moguce cuvati novac na fiverr racunu nekih godinu dana, i koristiti ga bez paypala?
- i da li za to vreme mozete koristiti taj novac za kupovinu usluga na fiverru?

webcommercial kaže:
da li je moguce cuvati novac na fiverr racunu nekih godinu dana, i koristiti ga bez paypala?
- i da li za to vreme mozete koristiti taj novac za kupovinu usluga na fiverru?

MORE! i prvo i drugo!

Nikako ne mogu nikako da nadjem opciju za upload videa na fiverr, sjecam se prije je bila opcija prilikom kreiranja gig-a. Zna li neko kako se sad to radi?

Mikipumas kaže:
eee.jpg

Genijalno, svaka cast ko se sjetio :D

Evo upravo sam naletio na ovaj Gig na fiverr-u, stvarno genijalno ko se dosjetio toga, poreda slova i pusti hrčka da ih pojede, i zatim pusti snimak unazad i onda izgleda kao da hrčak ispisuje ta slova;). E sad koju bi ja sebi životinju kupio:crazy_grin

P.S. Evo pogledajte taj Gig i video:
Kod:
http://fiverr.com/suuzy88/make-a-video-of-my-hamster-who-writes-your-message

:crazy_grin :crazy_grin :crazy_grin :crazy_grin :crazy_grin
Fakat genijalno. E sad, hmmm uzmi zeca njega možeš kasnije pojesti kad ti propadne gig. :D

moram da se pohvalim dobio sam prvu narudzbu na fivveru,nadam se da cu dobiti isplatu kada odradim posao :)

aj da i ja kažem da sam uspio prodati jednom mamlazu da mu budem cura na fejsu...... šteta što nema više takvih.. :D

Ljudi, moze li se ista zaraditi od sajtova slicnih fiveru (gigbucks itd.) ?

E stvarno bi bilo lepo da neko ispadne drugar pa da da stavi spisak takvih sajtova, pa da onda na sve stavim gigove koje nudim...pa gde me usere :taunt

Jos kad bi isplacivali na AlertPay kao gigbucks, ja bi mu lupao thanksove na svaki post :crazy_grin

Netko je nedavno stavio popis nekih 15-ak fiveru srodnih sajtova. Za svaki je
bilo navedeno koliko se moze naplatiti posao koji se nudi, kolike su provizije,
min. isplata, alexa traffic rank...

Sad ovako na brzinu ne mogu naci, ali negdje na forumu to mora biti, mislim
da je tema bila nesto kao "fiver alternative". Malo potrazi naci ces sigurno.

Evo ima fourerr.com . Na alexi stoji na poziciji 20k . Nije loše, možda nekome dobro prođe na tom servisu. Samo ako budu uzimali proviziju od 1$ ne isplati se tamo ići. :)

ABCDE kaže:
Netko je nedavno stavio popis nekih 15-ak fiveru srodnih sajtova. Za svaki je
bilo navedeno koliko se moze naplatiti posao koji se nudi, kolike su provizije,
min. isplata, alexa traffic rank...

Sad ovako na brzinu ne mogu naci, ali negdje na forumu to mora biti, mislim
da je tema bila nesto kao "fiver alternative". Malo potrazi naci ces sigurno.

Secam se ja te teme, ali da me ubijes ne mogu da je nadjem...izguglao sam ovaj spisak, pa kome treba neka se posluzi :D

http://fiverrway.com/top-25-fiverr-clones/

Sve u svemu, Fiverr je mama, tata, ujka, tetka i teca za ovaj posao...bez njega, mozemo samo da se ... :D

Ovaj, je li ko od vas pokušao da povuče novac sa fiverr na PP. Ja pokušavam ali ne ide stalno me prebaca na shopping stranicu valjda da potvrdim ovaj DamnQuickPay... zna li ko šta o ovome?

Vatra Wolf kaže:
Ovaj, je li ko od vas pokušao da povuče novac sa fiverr na PP. Ja pokušavam ali ne ide stalno me prebaca na shopping stranicu valjda da potvrdim ovaj DamnQuickPay... zna li ko šta o ovome?

DamnQuickPay nema veze sa isplatom,to je za brze uplate.
Kliknes na Withdraw i za par minuta klikni na link u emailu da potvrdis isplatu i kada ga kliknes pare su tu automatski na PayPal-u.

Sad je ok, povukao sam novac i stigao je na PP. Prije mi nešto nije bilo tako.
A nešto su mi pojedinici useri sa fiverr govorili da je bilo nekih bugova. Mora da je i ovo neki bug.
Ono što me raduje je što novac sa fiverr odmah prelazi u available.

hvala anarcox na savetima i sto si mi razjasnio neke nejasnoce :)
vec mi je odobran jedan posao i treba da sacekam 14 dana da bih mogao da dignem tih 4 dolara :)

Zna li ko kakvu metodu da se pomjerim na tražilici na fiverr? Vidim levate sa po 0 ordera i 0 feedback da su ispred mene.
Neko je jednom govorio da kupim traffic na svoj gig , a ja sam čuo da trebam dodati video u svoj gig.
Ima li neko ovdje da zna nešto o tome? Da li video šta pomaže na fiverr tražilici ? :)

Back
Na vrh