• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Fiverr - Generalna Rasprava

wizard kaže:
EuforijaKg kaže:
Nisam do sada radio sa fiverr-om,interesuje me kolike su realne mogucnosti zarade,znaci sa nekom prosecnom idejom,ili kopijom ideje nekog drugog???Ako nije tajna ne bi bilo lose da kazete koliko zaradjujete u proseku dnevno(vi koji radite).

Daj nemojte ovakve postove.. Ne nije moguce, i ne nemoj raditi.. Umesto da uzmesh i pitash kako shta funkcionishe, koji su gigovi najbolji, kako najbolje pozicionirati svoj gig, i pitanja slichna tome.. A ne ti odma, koliko je "realna" zarada, itd.. Nema tu realne zarade, sve je nerealno.

Pa naravno da me zanima i to ostalo,ali prvo pre svega zanima me zarada,jel ako je prosecna zarada 4-8$ dnevno,ne bih uopste gubio vreme sa ovim.Ja,kao i svi ovde pretpostavljam,radim nesto zbog novca pre svega,znaci na prvom mestu me to zanima,ako postoji realna mogucnost da se dobro zaradi,znaci ne pricam o tim ljudima koji su imali 4k narudzbina,to je 1:10k .Ja pricam ovde o realnoj zaradi,sa prosecnom idejom,ili manje-vise kopijom tudje ideje.Necu sigurno prvo da pitam koji su gigovi najbolji i kako da najbolje pozicioniram moj gig,i da mi to neko kaze,a onda da zakljucim da ljudi koji se bave ovakvim nacinom zarade zaradjuju po 4-8$ dnevno,sto mi ne odgovara nikako,i onda sam samo bzv trosio necije vreme na to sto mi je objasnio,i trosio svoje vreme.Znaci prvo realna zarada,a sve ostalo se da nauciti lako.

EuforijaKg kaže:
wizard kaže:
EuforijaKg kaže:
Nisam do sada radio sa fiverr-om,interesuje me kolike su realne mogucnosti zarade,znaci sa nekom prosecnom idejom,ili kopijom ideje nekog drugog???Ako nije tajna ne bi bilo lose da kazete koliko zaradjujete u proseku dnevno(vi koji radite).

Daj nemojte ovakve postove.. Ne nije moguce, i ne nemoj raditi.. Umesto da uzmesh i pitash kako shta funkcionishe, koji su gigovi najbolji, kako najbolje pozicionirati svoj gig, i pitanja slichna tome.. A ne ti odma, koliko je "realna" zarada, itd.. Nema tu realne zarade, sve je nerealno.

Pa naravno da me zanima i to ostalo,ali prvo pre svega zanima me zarada,jel ako je prosecna zarada 4-8$ dnevno,ne bih uopste gubio vreme sa ovim.Ja,kao i svi ovde pretpostavljam,radim nesto zbog novca pre svega,znaci na prvom mestu me to zanima,ako postoji realna mogucnost da se dobro zaradi,znaci ne pricam o tim ljudima koji su imali 4k narudzbina,to je 1:10k .Ja pricam ovde o realnoj zaradi,sa prosecnom idejom,ili manje-vise kopijom tudje ideje.Necu sigurno prvo da pitam koji su gigovi najbolji i kako da najbolje pozicioniram moj gig,i da mi to neko kaze,a onda da zakljucim da ljudi koji se bave ovakvim nacinom zarade zaradjuju po 4-8$ dnevno,sto mi ne odgovara nikako,i onda sam samo bzv trosio necije vreme na to sto mi je objasnio,i trosio svoje vreme.Znaci prvo realna zarada,a sve ostalo se da nauciti lako.

Znas li ti da ovdje ima forumasa, koje licno znam, da vise na netu skoro pa cio dan i zarade 4-8$ dnevno?

Pa brate svi bi mi volili da zaradjujemo po 100$ dnevno ali prvo se treba krenut od 0 ne moze se odma na 100-ju.

liska kaže:
EuforijaKg kaže:
wizard kaže:
EuforijaKg kaže:

Znas li ti da ovdje ima forumasa, koje licno znam, da vise na netu skoro pa cio dan i zarade 4-8$ dnevno?

Pa brate svi bi mi volili da zaradjujemo po 100$ dnevno ali prvo se treba krenut od 0 ne moze se odma na 100-ju.

Naravno da ima,na pocetku i ja sam i manje zaradjivao,a visio sam po ceo dan na netu,ali kazem svako ko je malo duze u internet zaradi,trebalo bi da zaradjuje bar 20-30$ dnevno.Zbog toga ja kazem,ne bih da gubim vreme na ovo,ako nema neke realne mogucnosti da se zaradi bar 20$.To ja pricam za sebe,svako zna za koliko radi,i za koju
sumu novca moze da kaze da je dobra zarada.Nekome je 3-4$ dnevno dobra zarada,a neko se ne zadovoljava ni sa 300-400$,to je sve relativno.Po meni je 10$ po satu,odlicna zarada.Vidim ima ljudi na fiverr-u koji zaradjuju vrv i po 200-300$ dnevno,ali sa nekim mnogo dobrim idejama.Ja pricam ovde o proseku,i prosecnim idejama.

Ja chisto sumnjam da si ti u grupi koja zaradjuje spomenutu sumu koju si ti rekao, pa da te tih 10ak dolara dnevno samo od fiverra ne privlachi. A i kako mozhe iko da ti kazhe koliko cesh ti da zaradish? Kako mislish da znamo koliki ti je potencijal, znanje, motivacija, a i kreativnost. U IM-u se sve vriti oko truda i ovoga shto sam pre ove rechenice nabrojao.. Tako da ne mozhesh da pitash za "prosechnu" zaradu od Fiverr-a.

wizard kaže:
Ja chisto sumnjam da si ti u grupi koja zaradjuje spomenutu sumu koju si ti rekao, pa da te tih 10ak dolara dnevno samo od fiverra ne privlachi. A i kako mozhe iko da ti kazhe koliko cesh ti da zaradish? Kako mislish da znamo koliki ti je potencijal, znanje, motivacija, a i kreativnost. U IM-u se sve vriti oko truda i ovoga shto sam pre ove rechenice nabrojao.. Tako da ne mozhesh da pitash za "prosechnu" zaradu od Fiverr-a.

Nemam razloga da lazem nista,ne ide mi ni u dzep ni iz dzepa.Ne reklamiram ja ovde nesto,pa da laganjem ubedjujem ljude da se uclane preko mene,ili nesto slicno.

Znaci nisam pitao koliko ja mogu da zaradim,nego sam pitao koliko moze da se zaradi sa nekom prosecnom idejom,znaci,siguran sam da niko od vas nije smislio nesto revolucionarno,sto moze da radi i sto privlaci ljude,pa da imate zaradu od par hiljada $ mesecno,znaci pretpostavljam da svi vi,koji radite na fiverr-u imate neke prosecne ideje,i zbog toga sam pitao,koliko VI zaradjujete(ako nije tajna).Znaci naravno da me na prvom mestu zanimaju realne mogucnosti zarade,tj ako svi vi koji radite na fiverr-u zaradjujete u proseku 20$ dnevno,onda sam siguran da bih i ja zaradjivao toliko,a ako svi zaradjujete u proseku 4$ dnevno,isto tako pretpostavljam da bih i ja zaradjivao toliko i meni se ne isplati da radim za tako male pare.Ovo "prosecno" mislim na prosek svih vas,znaci neko mozda zaradjuje 5$ na dan a neko 35$ znaci prosek je 20$.A ti ako ne radis ovo zbog novca i novac te ne zanima ti onda otvori site i radi ljudima sve to isto samo free.Ali kako god,nemam razloga da se ovde svadjam,ja mislim jedno,ti mislis drugo i to je to,svako ima pravo na svoje misljenje.Ovde se svako nesto plasi da kaze koliko zaradjuje,kao da ce mu neko oteti novac,ako kaze o kojoj je konkretno cifri rec.Nikada nikoga nisam pitao da mi kaze ideju njegovu ili njegov nacin rada(mozda je jedinstven,pa zato ima dobru zaradu),samo sam pitao za prosecnu zaradu,ali i to je izgleda tesko ljudima da kazu.

I jos jedna stvar,10-ak $ dnevno od fiverr-a,naravno da me privlaci,ako ne moram da ulozim dosta vremena u to.Kad bih mogao negde npr sa 5-10 min posla da zaradim i 1$ dnevno,bilo bi mi privlacno,ali ako treba da radim sat vremena za taj $ naravno da mi nije privlacno.

Meni je prosjek 50-100$ dnevno! SAD !

Edit:

Sve mi je na automatic xD Ne radim nesto puno.

treba li mail sa kojim se registriraš na fiverr biti identičan onom preko kojeg će ići isplata na paypal??
ili može registracija biti sa mali@momak.hr, a paypal račun veliki@decko.hr? registrirao sam se a ne vidim gdje se stavljaju podatci za isplatu.... ili to ide tek nakon što se cash aproveda?

dubbblin kaže:
treba li mail sa kojim se registriraš na fiverr biti identičan onom preko kojeg će ići isplata na paypal??
ili može registracija biti sa mali@momak.hr, a paypal račun veliki@decko.hr? registrirao sam se a ne vidim gdje se stavljaju podatci za isplatu.... ili to ide tek nakon što se cash aproveda?

Da, Mozes imati razlicite emailove. PayPal email postavljas prilikom prve isplate i ne mozes ga mjenjati poslije. Sve sljedece isplate idu na taj Paypal!

Ako ostanesh u ovom poslu malo duzhe, shvaticesh zashto se ne govori koliko ko zaradjuje.. To jednostavno nema smisla, i to je neshto private.. Nije da se svadjamo, ali bolje promeni nachin razmishljanja u ovom poslu, u kategoriji da li da pochnesh neshto ili ne.. I Mark Zuckerberg je pored Friendstera i MySpace-a startovao isto socijalnu mrezhu, iako to vec postoji, pa je o5 totalno razlichita od obe i mnogo je bolja i naravno vishe zaradjuje.. Zamisli sad da je gledao kako drugi ljudi rade i da jednostavno nije startovao facebook (zato shto tada nije imalo smisla jer su svi koristili dve pomenute).
Sve dok gledash kako neko drugi zaradjuje, koliko zaradjuje, ti cesh uvek zaradjivati manje. Naravno da se preko Fiverra mozhe zaraditi, da imam dva programa, preko fiverra bih uzimao i preko 40$ dnevno, ali poshto nemam josh uvek, za sad je to minimalac, odnosno sluzhi mi da bih kupovao sa fiverra neke pametnije usluge sem onih FB like-ova, YT-a, Twittera i ostalog slichno tome. Poz :)

Nekako je u ljudskoj prirodi da se raspituju bas za ono sto ih najvise interesuje - zarada.

Na snazi je princip - 'ako neko moze da zaradjuje $$ onda mogu i ja.'

Stvar naravno nije ni izbliza tako jednostavna, ali je ovo uobicajeno ponasanje.

Morate da racunate sa cinjenicom da ce ljudi uvek, i offline i online, da vas pitaju koliko
zaradjujete. Nema razloga za uzbudjavanje ili neprijatnost, imajte spreman odgovor za
takve situacije, i problem resen.

Pozdrav

Dzaba prichati.. -__-

Searchuj na Fiverru, pa cesh videti shta najbolje prolazi.

eee.jpg

Genijalno, svaka cast ko se sjetio :D

Outsourcing je mocna stvar. Ulaze u hrcka 5$ mesecno a ovaj mu zaradjuje ko zna koliko dnevno.:crazy_grin
Odoh da kupim caskom neke curke, kokoske, prasice... pa i ako ih ne naucim nicemu, bice mesa za zimu.

Mikipumas kaže:
eee.jpg

Mikipumas kaže:
eee.jpg

E ovo je do sad najludje sto sam video.

Ovo bi ljudi narucivali samo iz radoznalosti:p

Bas ovakve stvari najbolje prolaze, alal vera.

Back
Na vrh