Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
wizard kaže:EuforijaKg kaže:Nisam do sada radio sa fiverr-om,interesuje me kolike su realne mogucnosti zarade,znaci sa nekom prosecnom idejom,ili kopijom ideje nekog drugog???Ako nije tajna ne bi bilo lose da kazete koliko zaradjujete u proseku dnevno(vi koji radite).
Daj nemojte ovakve postove.. Ne nije moguce, i ne nemoj raditi.. Umesto da uzmesh i pitash kako shta funkcionishe, koji su gigovi najbolji, kako najbolje pozicionirati svoj gig, i pitanja slichna tome.. A ne ti odma, koliko je "realna" zarada, itd.. Nema tu realne zarade, sve je nerealno.
EuforijaKg kaže:wizard kaže:EuforijaKg kaže:Nisam do sada radio sa fiverr-om,interesuje me kolike su realne mogucnosti zarade,znaci sa nekom prosecnom idejom,ili kopijom ideje nekog drugog???Ako nije tajna ne bi bilo lose da kazete koliko zaradjujete u proseku dnevno(vi koji radite).
Daj nemojte ovakve postove.. Ne nije moguce, i ne nemoj raditi.. Umesto da uzmesh i pitash kako shta funkcionishe, koji su gigovi najbolji, kako najbolje pozicionirati svoj gig, i pitanja slichna tome.. A ne ti odma, koliko je "realna" zarada, itd.. Nema tu realne zarade, sve je nerealno.
Pa naravno da me zanima i to ostalo,ali prvo pre svega zanima me zarada,jel ako je prosecna zarada 4-8$ dnevno,ne bih uopste gubio vreme sa ovim.Ja,kao i svi ovde pretpostavljam,radim nesto zbog novca pre svega,znaci na prvom mestu me to zanima,ako postoji realna mogucnost da se dobro zaradi,znaci ne pricam o tim ljudima koji su imali 4k narudzbina,to je 1:10k .Ja pricam ovde o realnoj zaradi,sa prosecnom idejom,ili manje-vise kopijom tudje ideje.Necu sigurno prvo da pitam koji su gigovi najbolji i kako da najbolje pozicioniram moj gig,i da mi to neko kaze,a onda da zakljucim da ljudi koji se bave ovakvim nacinom zarade zaradjuju po 4-8$ dnevno,sto mi ne odgovara nikako,i onda sam samo bzv trosio necije vreme na to sto mi je objasnio,i trosio svoje vreme.Znaci prvo realna zarada,a sve ostalo se da nauciti lako.
liska kaže:EuforijaKg kaže:wizard kaže:EuforijaKg kaže:Nisam do sada radio sa fiverr-om,interesuje me kolike su realne mogucnosti zarade,znaci sa nekom prosecnom idejom,ili kopijom ideje nekog drugog???Ako nije tajna ne bi bilo lose da kazete koliko zaradjujete u proseku dnevno(vi koji radite).
Pa naravno da me zanima i to ostalo,ali prvo pre svega zanima me zarada,jel ako je prosecna zarada 4-8$ dnevno,ne bih uopste gubio vreme sa ovim.Ja,kao i svi ovde pretpostavljam,radim nesto zbog novca pre svega,znaci na prvom mestu me to zanima,ako postoji realna mogucnost da se dobro zaradi,znaci ne pricam o tim ljudima koji su imali 4k narudzbina,to je 1:10k .Ja pricam ovde o realnoj zaradi,sa prosecnom idejom,ili manje-vise kopijom tudje ideje.Necu sigurno prvo da pitam koji su gigovi najbolji i kako da najbolje pozicioniram moj gig,i da mi to neko kaze,a onda da zakljucim da ljudi koji se bave ovakvim nacinom zarade zaradjuju po 4-8$ dnevno,sto mi ne odgovara nikako,i onda sam samo bzv trosio necije vreme na to sto mi je objasnio,i trosio svoje vreme.Znaci prvo realna zarada,a sve ostalo se da nauciti lako.
Znas li ti da ovdje ima forumasa, koje licno znam, da vise na netu skoro pa cio dan i zarade 4-8$ dnevno?
Pa brate svi bi mi volili da zaradjujemo po 100$ dnevno ali prvo se treba krenut od 0 ne moze se odma na 100-ju.
wizard kaže:Ja chisto sumnjam da si ti u grupi koja zaradjuje spomenutu sumu koju si ti rekao, pa da te tih 10ak dolara dnevno samo od fiverra ne privlachi. A i kako mozhe iko da ti kazhe koliko cesh ti da zaradish? Kako mislish da znamo koliki ti je potencijal, znanje, motivacija, a i kreativnost. U IM-u se sve vriti oko truda i ovoga shto sam pre ove rechenice nabrojao.. Tako da ne mozhesh da pitash za "prosechnu" zaradu od Fiverr-a.
Nisam do sada radio sa fiverr-om,interesuje me kolike su realne mogucnosti zarade,znaci sa nekom prosecnom idejom,ili kopijom ideje nekog drugog???Ako nije tajna ne bi bilo lose da kazete koliko zaradjujete u proseku dnevno(vi koji radite).
dubbblin kaže:treba li mail sa kojim se registriraš na fiverr biti identičan onom preko kojeg će ići isplata na paypal??
ili može registracija biti sa mali@momak.hr, a paypal račun veliki@decko.hr? registrirao sam se a ne vidim gdje se stavljaju podatci za isplatu.... ili to ide tek nakon što se cash aproveda?
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke