• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Fiverr - Generalna Rasprava

Po mom mišljenju je ovaj čovek Bog! Jel moguće da on je prodao 1000+ gigova? Da probam i ja možda će mi ispuniti želju.

Aladin

P.S.
Šalje i pozitivnu energiju, skida crnu magiju. Moguće da kod nas se ne priča dovoljno o ovome, ali vidite da uspeva.

Netko je pitao maloprije može li se na Imacros skriptama zaraditi na Fiverru

link

Kao što vidite,samo upišite u Search riječ "Imacros" i vidit ćete ko je nabolji u tom polju prema Recenzijama/Reviews-ima.

itexspert kaže:

Kao što vidite,samo upišite u Search riječ "Imacros" i vidit ćete ko je nabolji u tom polju prema Recenzijama/Reviews-ima.

A gdje je pitao? Ne vidim pitanje nigdje....

Vatra Wolf kaže:
itexspert kaže:

A gdje je pitao? Ne vidim pitanje nigdje....

Vatra Wolf kaže:
Da li se na fiverr mogu prodavati skripta napraveljene u imacros? Ja sam nešto pokušao ali mi nisu odobrili... a sad gledam u search prodaju skripte...

Eto ti si pitao!

Planiram video postaviti za gig, pa me zanima moram li sebe snimati ili mogu snimati ekran a voice-over da platim i montiram u video?

KontraVolta kaže:
Planiram video postaviti za gig, pa me zanima moram li sebe snimati ili mogu snimati ekran a voice-over da platim i montiram u video?

Za vrijeme dok sam ja bio na fiverru moglo je, valjda moze i sad!

KontraVolta kaže:

Moze ne zaboravi da dodas "Only on fiverr" recenicu u video ili ti ga nece prihvatiti.

Hakovan mi je gmail na kojem je fiver bio registrovan. Imao sam 5$ na racunu jer sma htio nesto da platim i pokrneuo case preko paypal. Da li ce mi isplatiti ? :O

Naime, nakon mjesec i nešto dana provedenih na Fiverru, naišao sam na neugodno iznenađenje.. biće ih sigurno još..
Lik iz UK, naručio od mene gig, $30, trajanje 7. dana, ja mu završim za dva dana, dostavim sve uredno kako je napisao, i sad mi se*e, kako nije dobro.. tačno da izludim.. evo cancel sam i order od ljutnje. :/

Jel ima vajde od onih kopija fiverra, kakva je potražnja tamo? Vredi li se zamarati oko prebacivanja gigova?

Vrijedi. Nećeš skupiti novca kao na fiverr.com ali ćeš imati posjetu i prodavati gigove. Odeš na sve sajtove koji postoje pa se uvjeriš.

Bio sam siguran da sam na ovom forumu video temu sa spiskom i opisom svih tih Fiverr alternativa, ali nigde ne mogu da je nađem.

Back
Na vrh