• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Facebook skripta

sportbilly

Član
Tu od
2 Srp 2010
Pozz svima!
Jedno malo pitanjce: jel vama radi facebook skripta za oznacavanje svih prijatelja za slanje u neku grupu? Meni ne radi vec par dana..a od toga se zivi :)

sportbilly kaže:
Pozz svima!
Jedno malo pitanjce: jel vama radi facebook skripta za oznacavanje svih prijatelja za slanje u neku grupu? Meni ne radi vec par dana..a od toga se zivi :)

Radi ali ako imas dosta prijatelja onda moras da sacekas malo.

Kod:
javascript:elms=document.getElementById('friends').getElementsByTagName('li');for(var fid in elms){if(typeof elms[fid] === 'object'){fs.click(elms[fid]);}}

ulysses kaže:
sportbilly kaže:
Pozz svima!

Kod:
javascript:elms=document.getElementById('friends').getElementsByTagName('li');for(var fid in elms){if(typeof elms[fid] === 'object'){fs.click(elms[fid]);}}

Pozdrav drug da neznas mozda gdje mogu naci scriptu za auto friend accept ima jedna na forumu ali ona neradi 100% tako da ako znas za neku drugu molim te da postavis ovdje:waving

ulysses kaže:
sportbilly kaže:
Pozz svima!

Kod:

Ma cekam i po pola sata pa nista, navodno ta scripta ne radi u mozilli samo u cromu , probam i jedno i drugo, nece :(

ulysses kaže:
Pozdrav drug da neznas mozda gdje mogu naci scriptu za auto friend accept ima jedna na forumu ali ona neradi 100% tako da ako znas za neku drugu molim te da postavis ovdje:waving

Evo ti tutorial pa vidi dal ces moci http://www.internetgeeks.org/blog/how-to-auto-confirm-friends-request-on-facebook/

E druze evo kliknuo sam ti i pomogao :) Ali ti meni nisi , ovaj tutorijal sta si postavio je za prihvacanje prijatelja. To mi ne treba. Nego da ponovim imam svoje grupa imam 30 000 frendova sa raznnim acc i sve ih trebam poslati u grupu.. nekada mi je radila ona skripta, a sada vise ne radi bez obzira na broj prijatelja na acc. Vide sam lud, stao je posao i sve :( Probali su jos moji neki frendovi sa tom skriptom da oznace i posalju u moju grupu isto nije radilo. Mozda ju je FB zablokirao. Zato vas i pitam jel vama radi.

Sto se tice skripte za automatik selektanje, ta gornja skripta radi ali je spora.
Ova je puno brža:

javascript: fs.select_all();

rovad kaže:
Sto se tice skripte za automatik selektanje, ta gornja skripta radi ali je spora.
Ova je puno brža:

javascript: fs.select_all();

Ma sad sam procitao ovdje na forumu da su scripte down

sportbilly kaže:
ulysses kaže:

Evo ti tutorial pa vidi dal ces moci http://www.internetgeeks.org/blog/how-to-auto-confirm-friends-request-on-facebook/

E druze evo kliknuo sam ti i pomogao :) Ali ti meni nisi , ovaj tutorijal sta si postavio je za prihvacanje prijatelja. To mi ne treba. Nego da ponovim imam svoje grupa imam 30 000 frendova sa raznnim acc i sve ih trebam poslati u grupu.. nekada mi je radila ona skripta, a sada vise ne radi bez obzira na broj prijatelja na acc. Vide sam lud, stao je posao i sve :( Probali su jos moji neki frendovi sa tom skriptom da oznace i posalju u moju grupu isto nije radilo. Mozda ju je FB zablokirao. Zato vas i pitam jel vama radi.

Pa ja sam odgovorio ovom fole13 on je pitao za skriptu zaprihvatanje prijatelja.

rovad kaže:
Ma daj? Pa kako ja onda konkretno na ovom eventu kojeg sam tek neki dan napravio imam sve skupa oko 6 000 pozvanih prijatelja

http://www.facebook.com/event.php?eid=109592659089637

Proveri ovaj jer kad kliknem na bit.ly link dobijam

Could not locate remote server

You tried to access the address http://bit.ly/*****, which is currently unavailable. Please make sure that the web address (URL) is correctly spelled and punctuated, then try reloading the page.

sportbilly kaže:
rovad kaže:
Ma daj? Pa kako ja onda konkretno na ovom eventu kojeg sam tek neki dan napravio imam sve skupa oko 6 000 pozvanih prijatelja

http://www.facebook.com/event.php?eid=109592659089637

A da ne govorim o ovome koji je "went viral" na nekoj mikro razini...

http://www.facebook.com/event.php?eid=115695691807000

Koristio sam onu skriptu koju sam naveo u prethodnom postu u ovoj temi.

Ajde molim te probaj sada ako mozes, i ja sam mogao prije 3 dana sada vise ne! Hvala

Stanje je 2495 ljudi "Awaiting reply" na prvom eventu prije nego sam invajtao pomoću skripte.

Selektalo je 196 ljudi koje sam dodao na acc jučer.
Nakon jednog refresha pola minute nakon slanja invajtova, broj se povećao na 2545. Tu staje - standardno što se događa - FB pošalje inicijalnih 50 invajtova i dalje si u svojevrsnom redu za čekanje.

Znalo mi se nekad dogodit da ne pošalje nego 50 invajtova i dalje ništa, ali jbg, najčešće se dogodi da me zakine možda za par stotina kad šaljem invajtove u tisucama, budući da fejs šalje u paketima, pa se valjda zbog opterećenja servera izgubim u rasporedu.

Evo nakon 5 minuta pao sam na 2543, jedan je rekao maybe, drugi rekao da ne dolazi. Može bit da se upravo ovaj put dogodilo da se dogodilo samo 50 invajtova i stop.

Back
Na vrh