• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Facebook Facebook group/page autoposter free

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

zechina

Član
Tu od
17 Velj 2015
Skoro sam podigao jednu stranicu na kojoj sam instalirao FB auto poster, ako je nekome potreban, neka mi se javi u inbox za link. :drinking

sunbeach kaže:
Da li blokiraju stranice zbog toga?
Pa ako staviš da postuje na 250 stranica u intervalu od po 5 sekundi između postova, sigurno bi bio blokiran. Ja postujem na 248 stranica na svakih 30 sekundi i do sada nisam bio blokiran.

sunbeach kaže:

Najbolji je razmak od minimalno 2 minute po objavi za svaku stranicu upravo zbog blokiranja da se izbjegne, mada u nekim slučajevima prolazi i na manje.

flex202 kaže:
sunbeach kaže:

Najbolji je razmak od minimalno 2 minute po objavi za svaku stranicu upravo zbog blokiranja da se izbjegne, mada u nekim slučajevima prolazi i na manje.

Ukoliko se radi o običnom tekst postu, nije potreban veliki razmak. Međutim, ako se radi o postu sa slikom ili videom, razmak između postova treba da bude veći. 2 min je sasvim ok, ako ne i previše. Ipak tu ima presudan uticaj broj grupa u kojima se postuje. Opet, možda neko zna više o tome pa neka napiše. :jumpy

zechina kaže:
flex202 kaže:

Ukoliko se radi o običnom tekst postu, nije potreban veliki razmak. Međutim, ako se radi o postu sa slikom ili videom, razmak između postova treba da bude veći. 2 min je sasvim ok, ako ne i previše. Ipak tu ima presudan uticaj broj grupa u kojima se postuje. Opet, možda neko zna više o tome pa neka napiše. :jumpy

Koristim jedan plaćeni servis sa kojim objavljujem linkove ka mom sajtu i oni strogo preporučuju razmak od 1-2 minuta minimalno zbog blokiranja od strane fejsbuka koja se dešavaju upravo zbog čestog objavljivanja istog sadržaja na više stranica što izgleda kao SPAM.

Eto, jedna korisna informacija. Hvala što si podelio ovaj savet ;)

E sad ja mozda ode u off topic ali da li negde ima skripta da vuce epg i od tog epg automatski kao taj fb poster pravi stranice na blogu kao ovaj sajt: http://www.naslovi.net

sunbeach kaže:
E sad ja mozda ode u off topic ali da li negde ima skripta da vuce epg i od tog epg automatski kao taj fb poster pravi stranice na blogu kao ovaj sajt: http://www.naslovi.net
Definitivno si off... al` nema veze. Ja ne znam, ali ako kojiim slucajem saznas, javi.

Ne znam koju koristiš ali i ja dajem besplatno korišćenje autoposter na mom hostu gde je skripta hostovana i to.. Reč je o premium skripti koju sam kupio pa ono

SpawneR kaže:
Ne znam koju koristiš ali i ja dajem besplatno korišćenje autoposter na mom hostu gde je skripta hostovana i to.. Reč je o premium skripti koju sam kupio pa ono
FBMPGP v.2.2 :waving

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Back
Na vrh