• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Facebook Facebook aplikacije

phantomPI

Novi član
Tu od
26 Lis 2012
Evo ovako, kratko cu samo pricu da ispricam. Radim nesto preko YouTube i zarada se zasniva na reklamicama koje se pojavljuju u klipu i to preko AdSense-a, posto je ovo forum o Internet zaradi siguran sam da to znate. Zarada ide jako sporo ali nema nikakvih ulaganja sto mi odgovara. E SAD ONO BITNO, treba mi facebook aplikacija gde bih mogao da postavim neki klip (odnosno link sa youtube-a) i svako ko klikne da pogleda njemu se automatski i bez pitanja korisnika to postavi na Timeline. Siguran sam da to postoji ali ne znam kako to da napravim. Ako Vam nije jasno idite na superlike.net i pokusajte neki video da pogledate pa pogledajte posle na svom zidu i videcete o cemu pricam.
Pitanje je kako se to pravi? Hvala unapred...

Pozz

Vidim da nitko neće objasniti Aplikaciju,pitao sam mnogo ljudi:Znam ali neću itd.

I ovdje isto nema odgovora..

Evo ja nudim pare da mi objasni kako to napraviti.Ponude u Poruku pa cemo se dogovoriti..

Imam 7-8 stranica od 1,5 k.I jednu imam ono pristojnu od 66 k..Pa me zanima za aplikaciju.
Npr:Koji si igrač Barcelone

Da bi korisnik odigrao to,mora lajkati MOJU stranicu
i ja stavim par slika.I njima to dodje.I na slici pise ti si i taj i taj igrac,a to sve vec vidjeli pa znate o cemu pricam :)

I ako je moguce da se njemu automatski shara

Tko zna praviti aplikaciju,i tko je zainteresiran za ponudu,to mozemo raditi preko TeamVievera,mozemo preko MSNa to pokusati napraviti.

Znam ja, ali me jedan lik sa foruma vec prevario, tako da sada tesko ulazim u poslove sa ljudima sa ovog foruma, cast izuzecima ali..

@GospodinX
Takve aplikacije nisu dozvoljene i nisu po FB-ovom TOS-u.
FB ih blokira i zadnji put koliko sam ja pratio kada su bile aktualne FB je uradio masovni BAN na njih nekako tako da nisu ni radile.

hajro2 kaže:
Znam ja, ali me jedan lik sa foruma vec prevario, tako da sada tesko ulazim u poslove sa ljudima sa ovog foruma, cast izuzecima ali..

Ja bih otvorio temu i ispričao to. Čisto da ljudi znaju čega da se čuvaju i koga da se čuvaju.;)

danijel99 kaže:
hajro2 kaže:

Ja bih otvorio temu i ispričao to. Čisto da ljudi znaju čega da se čuvaju i koga da se čuvaju.;)

Moderatori i admini su upoznati s time, nazalost taj je clan i dalje aktivan na forumu :sigh

hajro2 kaže:
danijel99 kaže:

Moderatori i admini su upoznati s time, nazalost taj je clan i dalje aktivan na forumu :sigh

Moderatori mogu biti upoznati jedino kada se njima obratiš u vezi problema ;) Molim vas da se offtopic završi ovime.

pa jesu li doyvoljene ove aplikacije msm da se prave skoro sam opet video na fejsu da su se pojavile

aktivne su i dalje te fb aplikacije ne znam odakle vam to da su ukinute odnosno da ih FB ukida.
Uostalom ajde malo da se posvetimo tome kako iste da odradimo i meni je isto potrebno neko lepo da objasni kako to uraditi

Prije mjesec dana sam prvi puta napravio svoju prvu fb aplikaciju:)
OK...uz pomoć jednog programa(iframe app napravljen za 5 minuta)...
i dalje rade one legit aplikacije koje PRVO traže dopuštanje od strane korisnika
da im se to pojavi na timeline-u

Ili ko ne zna neka ode na codecanyon ili freelancer i dobije aplikaciju za desetak dolala.

Aplikacije nemogu da nista seruju na timeline zbog Facebookovih pravila.
Jedina varijanta su ti Tab aplikacije ili sistemi poput managefb-a , baci pogled na to jer to je jedini nacin na koji to mozes uraditi ...
ako mi dozvole ubacicu ti i link na pp ...

Back
Na vrh