• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Facebook Facebook Ads - Gift kartica Komercijalne banka

liquid

Moćan
Tu od
14 Tra 2014
Pozdrav,

interesuje me da li je moguće plaćanje facebook adsa Gift karticom Komercijalne banke? One koja se kupi na šalteru? Imam problem prilikom plaćanja, sve sam unio kako treba međutim neće da skine pare. Kontam da nije loše da je iskoristim ako je moguće, kad je već imam...

Da li je neko koristi i ima li neko iskustva sa takvim karticama?

Liquid ne znam dali su ti odobrili da koristis gift karticu na Facebook Ads,medzutim generalno oni ne primaju virtuealne kartice dok nekad prihvataju prepaid kartice.Sto znaci da moze biti mac sa dvije ostrice.

Jel mi mozes poslati na PM(inace inbox ti je pun pa ti ja nemogu poslati ovu poruku preko pm-a) link te kartice ili ako zelis mozes i na ovoj temi postirati link.Pozz.

Hvala puno liquid medzutim ja sam mislio da su Srpske banke u pitanju.

Nisam te razumio. Komercijalna banka je iz Srbije. A i Komercijalna i NLB imaju podružnice u BiH.

Komercijalna Banka u Srbiji izdaje slicne kartice kao te,medzutim nemogu se upotrebljivati na netu.

Btw,izvini sto smaram,ali dali moze neko sa boravistim u Federaciju koristiti usluge Komercijalne Banke u Banjaluci?

A kako nam je država fino uređena može biti da su i tu udarili neke peripetije. Vidi kontakt na njihovom sajtu i pitaj ih.

Back
Na vrh