• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Facebook Facebook Ads - Billing Treshold

liquid

Moćan
Tu od
14 Tra 2014
Pozdrav,

sa facebook oglasima sam dostigao treshold koji iznosi 25€. Promjenio sam treshold na 300€ i kaže da će se promjeniti kada platim ovo što dugujem. Čitao sam malo po forumima pa me zbunilo nešto. Hoće li se treshold od 300€ postaviti čim platim ovo od 25€ ili će se nakon plaćanja povećati na 50€ pa kada to platim na 100€ i sve tako.

Nadam se da ste me razumjeli, želim da jednom mjesečno platim sve što dugujem a ne da svaki drugi dan plaćam po 25-50€.

Hvala unaprijed.

Meni je treshold trenutno 250eur. Iskreno, nisam siguran posle koliko uplata se povecao, ali definitnivno neces morati da placas svaki drugi dan, samo da oni vide da ti to platis jednom, dva puta i povecace ti..

Nakon sto ukupono plati vise od 100€ treshold ce ti se povecati na 50€,ako nakon toga potrosis jos 100€ treshold ce ti se povecati na 250€.

Nakon nekoliko naplata povećaće ti limit za potrošnju i naplaćivati jednom mjesečno. Meni naplaćuju zadnjeg dana u mjesecu za taj mjesec ili ako potrošim limit prije kraja mjeseca i to čini mi se 250 EUR.

Skontao sam da npr. treba da platim 100 €. Ja pomjerim treshold na 200€ i odmah platim tih 100€ i pomjeri se treshold na 200 € :D Znači prvo pomjeri i odmah plati i udupla se xd

Back
Na vrh