• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Facebook Face stranica

haris026

Član
Tu od
26 Ruj 2015
Da li su dozvoljene nagradne igre na stranicama gdje Daješ uslov fanovima da bi osvojili nagradu da moraju serovati objavuu?
Pozdrav za najbolji forum :)

haris026 kaže:
Da li su dozvoljene nagradne igre na stranicama gdje Daješ uslov fanovima da bi osvojili nagradu da moraju serovati objavuu?
Pozdrav za najbolji forum :)

Ne vidim zašto ne bi bile dozvoljene? Radio sam hrpu takvih nagradnih igara prije, ali sam shvatio da je neisplativo u gaming svijetu jer ljudi baš ne vole shareat gaming stvari sa svojim prijateljima pa sam uveo druge načine za velik reach.

Mislim da nije dozvoljeno tražiti share. Može like i comment.

Kod:
3. Promotions may be administered on Pages or within apps on Facebook. Personal Timelines and friend connections must not be used to administer promotions (ex: “share on your Timeline to enter” or “share on your friend's Timeline to get additional entries”, and "tag your friends in this post to enter" are not permitted).

Pročitaj: https://www.facebook.com/page_guidelines.php#promotionsguidelines

Sheranje nije dozvoljeno,dok lajkovanje i komentarisanje jeste u normalnoj mjeri.

To krsi pravila fejsbuka, ali do sada nisam video/cuo da je neko kaznjen zbog toga

Back
Na vrh