Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AntiMLMSrbija kaže:Pripremio sam poveći odgovor na ovu temu ali ne mogu da ga okačim zbog ograničenja za postavljanje linkova....Kako god, u svakom slučaju, kao što moj nick to imponira, ja bih najviše želeo da se MLM zabrani zakonom, jer ta prevarantska delatnost ne zaslužuje ništa bolje.
freemind kaže:Ako je nesto trazeno na torentima, to znaci ili da je ta kompanija izuzetno poznata, i onda svaki novi proizvod se trazi, ili je proizvod nevidjeno trazen. U oba slucaja, i zvanicna legalna prodaja ce biti odlicna.
Vecina ljudi, kupuje legalno ako im se isplati to, iz znaka postovanja, boljeg osecaja, podrske, update-a, virusa....
Ne postoji sansa da je nesto jako trazeno na torentima, a da je prodaja slaba . Mi smo ovde iz milion razloga navikli na torente.Na zapadu je skroz druga kultura .
Verovatno si citao o kuknjavi producenata filmova na torente. Ali pogledaj recimo najtrazenije torente i pogledaj zaradu istih filmova u bioskopima.
novii kaže:
sunbeach kaže:Slobodno postavi odgovor niko ti ne brani ili daj link sa odvojenom tackom a ja cu ga proslediti ovde.
Zasto zakonom da se zabrani ako niko nikog nije prevario?Ti meni npr.das 10E i od svakog novog koga nadjes i koji meni uplati 10e ti dobijes 5e,sta je tu nezakonito!
Ako ćemo o očiglednom, očigledno je da slediš klasičnu MLM skriptu "kako se izboriti sa kritikom i kritičarima" čim praviš paralele sa affiliate marketingom i paypalom, gde ni jedan ni drugi nemaju ama baš nikakve veze sa MLM sistemom "poslovanja".
freemind kaže:Ok, balkanski spijunu, otkrio si me.
Mozemo se prepucavati danima, MLM se izucava na univerzitetima, legalan je nacin poslovanja, ali da, mnogi prevaranti koriste taj piramidalni model, i treba paziti. Zasto ga koriste? Zato sto je to najjeftinije, i zato sto svima treba posao. Kao sto sekte koriste delove religije tako i ovi koriste delove zdrave marketinske opcije zarad svoje manipulacije.
Takodje, treba razdvojiti MLM koji je u startu zdrav, ali koji je pohlepom postao prevara. Ili lazni mlm, takozvane sekte koje nude nista, i glavni cilj im je prevara i manipulacija.
Uzgred, koje MLM kompanije ubrajaš u "zdrave" a koje u "nezdrave" ?
P.S. Spominješ procente u svom primeru, a izostavljaš konkretne brojke. Za proizvod nisi dao informaciju o čemu se konkretno radi, tako da je diskutabilno koliko je on dobar.
freemind kaže:Mozes da budes politicar, toliko si se raspisao a zaista nista konkretno nisi rekao, ok, ta kompanija je varala, kakave to ima veze sa legalnim MLM?
Kakve veze ima o cemu se radi, devojke prodaju preko telefona proizvod/uslugu koja kosta xxx. Ja imam zaradu od toga x, ali taj x sam podelio na ostale prodavce, da bih dugorocno dobio kvalitet, i od njih imam samo 0,x a ne kao do sada x . Da li si ti normalan, da prostis.
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke