• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

evo i mene medju vama

zismija

Novi član
Tu od
26 Lis 2009
pozdrav svima :taunt

zovem se Emir, iz Sarajeva sam i hobi mi je internet zarada i kladionice. inace imam 26 godina, u sretnoj vezi, jos uvijek student ekonomije, ali kao opravdanje imam da radim na tv stanici, i u marketing agneciji, kao i da se bavim rukometom ;)

svima saljem pozdrave i nadam se da cemo se lijepo druziti

Nadam se da si se resio one bede zvano "click-bux"
Dosao si na pravo mesto ako si spreman da ulozis svoj trud i da radis prave stvari....
Poz munjo;)

Hvala svima na dobrodoslici :taunt

Sto se tice internet zarade imam iskustva sa ptc-om, gdje sam nekad bio jako aktivan a sada imam nekih 6-7 ptc-a na koje klikam za sitne pare, i pored toga jako malo sam ulagao u hyip programe.

ako mi neko moze preporuciti neki pouzdan vid zarade spreman sam raditi i ako treba uloziti neku manju sumu novca :drinking

Back
Na vrh