• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Epassporte - signup proces

disputabant

Član
Tu od
8 Velj 2010
Dakle, danas sam krenuo otvarati račun na epassporte-u i kad sam sve podatke upisao i kao otvorio se račun, ali onda se pojavi ova poruka:

"In order to complete the sign up process,
you will need to receive an initial transfer of
at least US $5.00 from another ePassporte Account Holder.
Simply provide the sender with your ePassporte
User ID to complete the transaction.
ePassporte will deduct an activation
fee of US $5.00 from your account
balance once you receive funds."

Jel' mi može netko pomoći oko ovoga?
Kako ovo riješiti?
Da li je ovo obavezno ako želim preko svog epassporte računa samo primati novac i kupiti onu njihovu Visu za podizanje preko bankomata?
Ima li netko u Hrvatskoj iskustva s ovim?

Pa zavisi za sta si otvorio epassporte acc. Ako si ga otvorio radi uplata sa Hotfilea, onda ce ti automatski oduzeti 5$ od prve uplate, i dobijas Virtual Visa karticu koja prolazi svida bez problema. Kontaktiraj onog ko ti uplacuje da li ima Business account, to bar vazi za Srbiju. Ne moze se primati uplata sa Personal Accounta.
A narucivanje kartice na kucnu adresu kosta 35$ i radi na svakom bankomatu.

rigor04 kaže:
Pa zavisi za sta si otvorio epassporte acc. Ako si ga otvorio radi uplata sa Hotfilea, onda ce ti automatski oduzeti 5$ od prve uplate, i dobijas Virtual Visa karticu koja prolazi svida bez problema. Kontaktiraj onog ko ti uplacuje da li ima Business account, to bar vazi za Srbiju. Ne moze se primati uplata sa Personal Accounta.
A narucivanje kartice na kucnu adresu kosta 35$ i radi na svakom bankomatu.

E, točno to mi je trebalo..jer nije mi bilo jasna ta njihova poruka. Kao sad da nađem nekoga tko će mi poslati 5 dolara da bi se proces registracije dovršio. Znači čim mi sjedne suma od 5$ ili više sa Poslovnog računa oni će mi tada odbiti tih 5 zelembaća..

Hvala na odgovoru

Pozdrav narode. Koliko sam shvatio, ovo je balkanski forum tako da: Pozdrav iz Srbije.
Imam Visa Internet karticu od Intesa banke. Znate vec da PayPal ne radi u Srbiji, tako da mi ta mogucnost na moju veliku zalost nije moguca... Da li bih sa ovim mogao da primam novac sa sajta poput Sharecash i da mi taj novac dolazi na moj nalog od Epassporte pa da ja to mogu da prebacim na Visa karticu? Ako me niste razumeli, evo drugog pitanja. Postoji li ikakav nacin da ja dobijam pare od neke osobe ili od sajta? Hvala unapred

Pozz, od nedavno mozes primati novac sa SCa jer su otvorili i business account. Da prebacis na svoju visa karticu ne mozes ali mozes da narucis njihovu Visa karticu po ceni od 35$ i da onda dizes lovu sa automata.
Drugi nacin konkretno za Sharecash bi bio Alertpay, odakle mozes da narucis cek koji ces kasnije unovciti u banci.
Druge opcije su Moneybookers i Liberty Reserve ukoliko ih taj sajt podrzava kako opcije za placanje. Kako doci do tog novca moracu nisam siguran, provericu.

rigor04 kaže:
Drugi nacin konkretno za Sharecash bi bio Alertpay, odakle mozes da narucis cek koji ces kasnije unovciti u banci.

ili još bolje, prebacit lovu s APa na svoj devizni račun s fiksnom provizijom od 5$ :waving

ili još bolje, prebacit lovu s APa na svoj devizni račun s fiksnom provizijom od 5$ :waving

Ovo nece moci za Srbiju.

Kod:
https://www.alertpay.com/info/worldwide.aspx

Bas tako ja sam razmislja posto imam i AP i ePass dali da trazim isplatu na prvi ili drugi nacin, nije mi se svidelo na alertpay sto ne mogu da prebacujem odma na svoj racun ili karticu pa reko onda je bolji ePass, ali kod njih odma po prvoj uplati skidaju 5$ a da bi dobili Visa Electron Card treba da se doplati jos 35$, sto mu dodje 40$ sve zajedno, jeste da radi na svako bankomatu i svugde ali svako skidanje para sa nje kostace vas 4$ nebitno dal je 10$ ili 100$, sto se meni nikako nesvidja pa sam nastavio da trazim najbolji nacin, i nista bolje od AP-a nisam nasao, salju check na kucnu adresu lepo skidaju 4$ i ovde kad dobijem check trosak mi je 300dinara, ali moguce i manje....

Mana AP-a je sto se ceka dugo za check.

rigor04 kaže:

Ovo nece moci za Srbiju.

Kod:
https://www.alertpay.com/info/worldwide.aspx

znam, ali pošto je disputabant koji je postavio pitanje iz Hrvatske mislim da će mu ta informacija pomoći...

A sta mislite, da li je moguca sledeca varijanta...
Imam ortaka u Italiji, radi tamo vec 3 godine. Da li bih mogao ja da se sa njegovog kompa registrujem na Paypal njegovom adresom i njegovim imenom? Naravno, ne bih isao u Italiju samo da se registrujem na sajtu, ali Teamviewer bi mogao da bude tamo umesto mene. :)
Meni je potreban Paypal, to sa ShareCash je bilo kao neki vid zarade, mada mislim da i nije bas neshto dobar, posto koliko sam video osoba koja skida file mora da zavrsi survey... A jednostavnije je samo kliknuti na Skip this Ad...
Megaupload bi dobro dosao, ali on ne radi to u Srbiji...
Paypal mi je najpotrebniji, dakle send-recieve i da to sto primim mogu da unovcim ovde u Srbiji. Ima li ikakve sanse da ja to mogu da sredim?

Buni me malo ova tvoja prica da ti je Paypal najpotrebniji a da opet to sto zaradis mozes da unovcis u Srbiji. Takva varijanta bi bila da isplacujes na drugarov Paypal i onda da ti on salje lovu preko Moneygrama ili Western Uniona ili da ti donosi na ruke.
Ako ti treba za online placanje onda isplacuj na Paypal, ako ti treba lova na ruke gledaj varijante sa cekom ili na AP. To je moje misljenje.

@rigor04, razmislio sam malo o tome sto si rekao i o tome da ja ipak ne bih zaradjivao cak ni neke pristojne pare. Dakle nova stvar je da mi treba samo da mogu da primam pare i da saljem pare sa PayPal. Posto ipak je ovaj topic za Epassporte, ako bi zeleo da mi pomognes, naci ces me na temi za Paypal. Hvala ti.
https://internetzarada.org/showthread.php?tid=183

Back
Na vrh