• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Epassporte i visa electron

Eeeeeee ako je tako kao sto si napisao, onda je super!!!
Ja sam dosao do informacije da mi neko ko ima business account na epassporte, treba poslati 5 dolara da bi ja mogao aktivirati svoj nalog. Ja sam napravio nalog pre oko dve sedmice. Znaci, koliko sam ja tebe dobro shvatio, oni ce poslati karticu i od prve uplate ce mi odbiti taj novac koji je potreban za aktivaciju.

Tony Starks kaže:
E, to me je zanimalo, hvala ti puno. ;) Baš me je zbunilo sve to što sam pročitao po netu, jer sam na nekim mestima (uglavnom na stranim stranicama) nailazio na informaciju da mi je u procesu otvaranja accounta neophodno da već imam kreditnu karticu kod neke banke. Kapiram da se verovatno radi o tome što su ljudi mislili na tih 5$ dolara neophodnih da se nalog aktivira, pa je kartica zbog toga neophodna, a s obzirom na to da će meni nalog biti aktiviran kad dobijem uplate od HotFile - onda mi kartica nije potrebna. Ja sam samo mislio da nije da u nekom trenutku nakon toga ePassporte zahteva postojanje računa i kartice, pa da se na taj način zeznem. Dobro, sad znam da nije tako. Dakle, ići će ovako:

1. Legnu mi pare
2. Skinu mi 5$ za aktivaciju naloga
3. 5$ za aktivaciju Virtual kartice
4. 35$ za Visa Electron karticu
5. Kartica stiže za 3 - 4 nedelje
6. Aktiviram je i skidam keš s bankomata

Ako je ovako, onda ću verovatno već koliko ujutro sve to odraditi, pa kapiram da bi mi kartica mogla stići pre Nove godine. :) Ako ne stigne doći ću ovde da kukam kako još nije stigla. :)

Nego, šta je sa ovim što ePassporte ima pravo da u određenim momentima zatraži dokumente kojima treba verifikovati account, da li je to ono kao kod AlertPay-a: skenirana vozačka, telefonski račun, itd? Da li su tebi to tražili?

Lepo si poslagao tih 5 koraka. Sto se tice dokumentacije, meni nisu trazili, sto ne znaci da tebi nece. Na mnogim drugim sajtovima kao sto je na primer Money Bookers ili GetAFreelancer i neki drugi su mi trazili da im posaljem skeniran pasos, vozacku ili licnu kartu i sl. Zanimljivo je da mi nigde nisu trazili dokumenta odmah na pocetku vec kad posumnjaju da nesto nije u redu ili da nesto muljam, pa tako na primer kad sam zaboravio svoju sifru na Money Bookers imao sam mnogo pogresnih pokusaja da se ulogujem i onda su mi blokirali account i trazili dokumenta.

Upravo pokusavam da otvorim racun na epassport. Popunjavam podatke, ali nisam sada siguran sta trebam upisati u polje:"User ID"? Jel bi mogo neko da mi kaze sta tu trebam upisati? sto pre molim vas... hvala :)

slobodanl kaže:
Upravo pokusavam da otvorim racun na epassport. Popunjavam podatke, ali nisam sada siguran sta trebam upisati u polje:"User ID"? Jel bi mogo neko da mi kaze sta tu trebam upisati? sto pre molim vas... hvala :)

To ti je zapravo korisnicko ime, mozes da stavis slobodanl. :D

jokara25 kaže:
slobodanl kaže:

To ti je zapravo korisnicko ime, mozes da stavis slobodanl. :D

:) hvala, provalio sam posle, pa sam upisao...

dragan051 kaže:
Da li znate nekog da ima business nalog?

Da li znate nekog da ima business nalog?

ja ti znam pa javi sta i kako ti treba....

Bionicman kaže:
Da li je moguce dotati virtualnu visu kao kreditnu karticu na paypalu?

je je moguce je, sve je moguce, samo o tome se nesmije raspravljati na ovom forumu...:taunt

Dosla mi je visa kartica i uspjesno sam podigao solidnu svotu novca ...

liska kaže:
Dosla mi je visa kartica i uspjesno sam podigao solidnu svotu novca ...

Pozdrav druze vidim da si iz Bih i ja sam takode kazes stigla ti je kartica koliko je trebalo vremena da stigne ja sam zatrazio takode karticu ali jos mi nisu ni poslali odobrenje tj da je kartica gotova i ako je proslo vec 12 dana koliko je kod tebe trebalo vremena da se kartica odobri prije slanja .Ako si za razmjenu msna ja sam za jer imamo puno toga za pricati vezano za hotfile ja sam u ovome vec dva mjeseca.Posalji mi svoju mail adresu na pm pa da procaskamo malo.

Meni isto nisu poslali nikakvo odobrenje. Karticu sam narucio prije vise od tjedan dana

Bionicman kaže:
Meni isto nisu poslali nikakvo odobrenje. Karticu sam narucio prije vise od tjedan dana
cekat ces jos najmanje 5 dana :)

Zanima me sta je sa epassport u BiH, da li to ovdje radi, i kako radi, molim objasnjenje, ako je neko voljan.
I kako se mofu podizati pare.

xpert90 kaže:
Zanima me sta je sa epassport u BiH, da li to ovdje radi, i kako radi, molim objasnjenje, ako je neko voljan.
I kako se mofu podizati pare.

to ti je payment procesor, di i kako radi mozes pronaci na www.epassporte.com

ne razumijem zaso posatavljate pitanja ovdje ako prije ne napravite neki research, i mislim da si jos daleko od "dizanja para" ako ovakve stvari nemozes sam istraziti.

nije internet marketing samo tako, pitas obogatis se uzmes epass i izvadis pare :stars:stars

malo truda i rada isto treba.

nemoj se uvrijediti na post.:drinking

Bionicman kaže:
Zanima me da li itko ovdje koristi epassporte te kakva su iskustva sa podizanjem para iz bankomata sa visa electron karticom u hr?
Koliko dugo se ceka kartica? Ima li kakva bolja alternativa?

Ja koristim šljaka sve super na našim bankomatima, jedina im je mana što su skupi skidaju 3 dolara po transakciji + naši na bankomatu nešto skinu ovisi od banke do banke dodatno im kartica košta 35$ na godinu sere mi se na to al dobo ovi adult programi sa kojima radim svi šalju ili čekove ili imaju taj epass pa od dva zla biram manje jer bi mi čekovi također skinuli dobar dio provizije.

Dosla mi je kartica. Natanko sam s njom benzin na pumpi i skino sam nesto para s bankomata. Sve super radi

napravo sam nalog na epasporte jos pre 2 godine i sad neznam koji mi je acaunt personal ili biznis.zna li neko kako da proverim ili ako zna koja je razlika izmedju personal i biznis naloga

Ja sam stavio broj vozacke dozvole.Da li sam ispravno postupio?
Na jednom blogu sam procitao da moze samo id licne karte.

Pozdrav ekipa!

Molio bih vas da mi kažete samo jednu stvar, da li se "epassport visa electron" kartica plača 35$ samo kada ju naručim ili svake godine moram platiti 35$?

Hvala i lijep pozdrav! :waving

Back
Na vrh