• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Epassporte i visa electron

I mene zanima da li se ta kartica plaća jednokratno ili godišnje/mjesečno ili kako već...?

Zanima me i da li se naplaćuje nekakvo vođenje računa...tj. da li oni uzimaju mjesečnu naknadu za taj račun koji imam otvoren kod njih...?

Pozdrav!

Placa se 35$ kad narucis prvi put Visu, a nakon toga godisnje po 35$,
s tim sto Visa traje 2 godine.

Epassporte uzima $5 godišnje za Virutal karticu i čini mi se $30 svake druge godine za plastičnu koju vam šalju poštom. :)

Evo malopre sam napravio nalog na ePasspoirte i sad je potrebno onih 5$ da bih aktivirao nalog. Kako da ja znam na koji broj da mi posalju taj novac? Da li se samo korisnicko ime daje ili sta vec?

Dajes samo epass. korisnicko ime onima koji trebaju da ti posalju novac.
A kada primes prve pare na racun tih 5$ ce oni automatski da ti oduzmu i da ti aktiviraju nalog.

Black Dragon kaže:
Dajes samo epass. korisnicko ime onima koji trebaju da ti posalju novac.
A kada primes prve pare na racun tih 5$ ce oni automatski da ti oduzmu i da ti aktiviraju nalog.

Ok, hvala puno! :drinking

Dobio sam visu elektron nedavno, probao sam skinuti nesto sa ATM,ali nisam uspeo.Uvek dobijem istu poruku da je transakcija prekinuta.
Sta bi trebao da uradim...
5wh8h2.jpg

2zgyagm.jpg

@Jokja
Moraš da dobiješ $5 sa nekog biz accounta da bi ti aktivirali nalog.

@sonic
Aktivirao si karticu kad si je dobio? Što ti je ova druga zatvorena?

prvi serijsi broj mi je na visi elektron kartici, za ovu 2 ne znam :S
kasno sam je dobio, 20 avgusta.
aktivirao sam je po upustvu koje sam dobio sa visom elektron karticom.

Ok, jedino mi onda pada na pamet da podižeš više para nego što imaš, zato izbacuje karticu nazad. Jesi probao sa manjom sumom? Ako jesi, onda probaj da kontaktiraš support?

evo resio i ja da narucim karticu od njih nego samo ako bi neko mogao da mi kaze kako da upisem prezime koje ce da se pojavi na kartici sa ć ili sa c pitam da ne bi posle bilo problema tipa da umesto ć ispadnu neka cudna slova ili nesto tako...?

Dmjenk kaže:
evo resio i ja da narucim karticu od njih nego samo ako bi neko mogao da mi kaze kako da upisem prezime koje ce da se pojavi na kartici sa ć ili sa c pitam da ne bi posle bilo problema tipa da umesto ć ispadnu neka cudna slova ili nesto tako...?

Predlazem da stavis C, meni tako stoji na svim karticama, i na onim iz domacih
banaka i nikad nisam imao problema.

bkmiki kaže:
Visa je suspendovala saradnju sa epassporte ? Sta sad ?

moras da cekas dok se to ne resi :(
hvala Bogu pa ja ne koristim epassporte

Neće se ni rešiti izgleda... :(

AleksaS kaže:
bkmiki kaže:
Visa je suspendovala saradnju sa epassporte ? Sta sad ?

moras da cekas dok se to ne resi :(
hvala Bogu pa ja ne koristim epassporte

Nekazem da ce se rijesit ali nemozete niti ocekivat da bude odmah rijeseno...

dinkO14 kaže:
Nekazem da ce se rijesit ali nemozete niti ocekivat da bude odmah rijeseno...

AlertPay rocks :D :p

Back
Na vrh