mindhunter
Iskusan lik
- Tu od
- 3 Stu 2010
Nesone je kao sto vidis probao i njemu su zamrzli racun. Moze se samo kupovati a ne i primati i povlaciti novac.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mindhunter kaže:Ok, znaci tebi taj novac samo stoji, znaci ti mozes da saljes na druge paypal naloge i da kupujes na sajtovima koji primaju paypal?
Za ovo drugo pitanje ne znam sta bih ti rekao, nikada nisam stavljao novac na paypal niti primao, uvek samo kupovao, i kad kupujem skida mi direktno sa kartice.
SneR kaže:No elem, da li sa internet virtuelnom karticom bilo koje strane banke koje je pravi za FREE (imali je?) mozete verifikovati PAYPAL!
A baš sam krenula da napišem svoje današnje iskustvo- quotani deo sam samo uokvirila jer ne razumem šta si pitao
Naravno da moraš da imaš račun u banci, kako misliš da prebaciš sredstva na entropay, praćkom?
SneR kaže:Joj ljudi pa gde ste do sad, sve ovo nabrojano do sada i ja sam u tome. Heh ali iz neke druge price
Navodno da bi napravio EntroPay nalog meni je potrebna vec neka kartica i racun u banci? To je prvo pitanje.
Zelim da verifikujem sa entropay karticom paypal. Cuo sam da to radi, ali morate koristiti VPN i proxy Ip skrivanje.
Postoje i FREE kartice virtualne za kupovinu preko neta i koje se koriste za potvrdu ili ti verifikovanje PAYPAL-a. Kao Entropay, stim da Entropay trazi da imas vec neku karticu. A izvor koji sam pronasao ne trazi.Google je majka sta mozes naci.
mvr kaže:Zanima me da li je još nekom zamrznuta Mastercard Entropay kartica?
Naime moja jest već nekih 10-ak dana, zbog nekog njihovog tehničkog problema (tako stoji u njihovom objašnjenju), ne zato jer sam ja nešto nedopušteno uradio. Virtuelna Visa radi normalno, na nju su prebačena sredstva s Mastercarda dok se ta ne odblokira. Ne znam kad će to biti, mogu samo čekati.
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke