• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Embendovanje Neke televizije

dragan.25

Aktivni član
Tu od
4 Velj 2013
Pozdrav , znaci ja bih zelio embend novu tv ili rtl 2 itd. Zanima me gdje da nadem te stranice ili kako da uopce embendujem ?

dragan.25 kaže:
Pozdrav , znaci ja bih zelio embend novu tv ili rtl 2 itd. Zanima me gdje da nadem te stranice ili kako da uopce embendujem ?

nemas kako embedovat, mozes samo stream-at na internet sa tv-a, al za to ti treba solidan upload sta je u hrvatskoj bas problem!

Odeš na stranicu koja ima stream koji te zanima i stisneš ctrl-U
Pa vidiš kako su oni to napravili.

Konkretno, na ovoj stranici koju si zadnju linkao, samo je jedan iframe.

Kod:
<iframe src="http://player.streamtheworld.com/liveplayer.php?CALLSIGN=HTV1&width=640&height=512&bgcolor=e6e6e6" frameborder="0" height="512" scrolling="no" width="640"></iframe>

Disclaimer -> ovo je samo tehničko rješenje, ne znači da je i legalno.
Raspitaj se o legalnosti toga što radiš i uoči ovo ispod streama:
Autorska prava - HRT © Hrvatska radiotelevizija. Sva prava pridržana.

Ako te tuže, možeš ostati bez hostinga, a bogami pobrati i novčanu kaznu (moguće i zatvorsku).

Back
Na vrh