• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

E deste e

Skipper

Legenda
Tu od
9 Ožu 2011
Ajde kako nalaže kućni red da se predstavim i ja.
Zovem se Miloš, 24 godine (za mesec dana), radim skroz drugi posao koji nema veze sa web dizajnom, internet zaradom, seo optimizacijom... ali to mi je hobi i time se zabavljam u slobodno vreme.
Uglavnom se bavim forumima. Trenutno sam vlasnik 3 foruma (2 posvećena kompjuterskim igricama i jedan warez), jedanog sajta i u planu je skorije pokretanje nekog servisnog portala/sajta za moje mesto i ukoliko se bude to razvilo pokrenuću i forum kao podršku :lol

Moje radove neću sad predstavljati da ne bih kršio neka pravila a i još je rano jer tek sam počeo da pišem ovde.
Uglavnom ovaj forum sam posećivao duže vreme ali samo kao gost dok nisam odlučio da se registrujem i malo više se aktiviram u sticanju znanja a nadam se i lepom druženju sa vama.

Toliko od mene za sada. Ako imate neko pitanje slobodno ga postavite :waving

Dobro dosao care, ovo je pravo mesto da steknes znanje o IM-u i ima puno clanova koji ce ti dati pravi odgovor na postavljeno pitanje :) Jos jednom dobro dosao i bolje nas nasao :waving:waving

Back
Na vrh