• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

DreamHost 9.95$ full year hosting

M00nlander kaže:
Ok, zgrožen si :D

Pa da. Hard disk košta šta košta pa kako ti onda mogu dati neograničeni prostor?!?

Pa svi su oni "unlimited" - kontam si da ide u skladu s onim "kad nam zasmetaš mičemo te". Ionako svim tim hosting kompanijama je u interesu da imaju tisuće i tisuće korisnika sa barem po 10 stranica i jednom posjetom po stranici mjesečno - uf uf da se nebi trošio bandwith uzalud.

Cuo sam razne price o njima i tim promocijama... Kao ako izgubis database vecu od 10mb ne mozes vise da je povratis.. nisam siguran , nemojte te me drzati za rec :D

Unlimited ne postoji. :D

Inace, od DreamHosta bezite narocito ako koristte WordPress, pada samo tako. BLueHost je istom u njihovom rangu. Bolje uzmite kod hostgatora za isto toliko novca, samo mesecno. :D I oni znaju da pauziraju ceo sajt ako krene neka kavala pa vam kazu da ste prerasli shared hosting i da idete na server, klasika. :D

Ne sviđa mi se DreamHost, mislim da nemaju ni cPanel koliko se sjećam. Bluehost sam isto probao i bio je užasno spor. Hostgator? Hm, ne znam još, možda najbolja opcija.

InFlames20 kaže:
Ne sviđa mi se DreamHost, mislim da nemaju ni cPanel koliko se sjećam. Bluehost sam isto probao i bio je užasno spor. Hostgator? Hm, ne znam još, možda najbolja opcija.

Hmmm, ja koliko znam Bluehost i Hostgator su jedna te ista firma... Ispravite me ako grijesim. Ja imam nalog na Bluehostu i zadovoljan sam.

hendrixja83 kaže:
InFlames20 kaže:

Hmmm, ja koliko znam Bluehost i Hostgator su jedna te ista firma... Ispravite me ako grijesim. Ja imam nalog na Bluehostu i zadovoljan sam.

Griješiš :D

BlueHost i HostMonster su sestrinske firme.

A Bluehost i Hostgator su odvojene firme, nisu jedna te ista firma nikako.

Nisi me skontao, poredio sam Dreamhost i BlueHost. ;) Hostgator sam ponudio ako alternativu, verovanto jednu od boljih za sitnije poslice. Od ona dva treba bezati ako ste pod WP-om, naravno pricam o shared hostingom. :D

Wordpress na Hostgatoru + cache plugin tripi 100k posete dnevno... Provereno! :)

Hosting koji kosta 10 dolara godisnje...hm..Mozda za neki jednostavan sajt koji ima do max 100 posjeta dnevno..sve ostalo sumnjam da bi radilo.Kolega gore kaze da je Bluehost u rangu Dreamhosta,po cemu?Ja koristim Bluehost i prezadovoljan sam,sto se tice shared hostinga jedan je od najboljih hosting kompanija tu nema rasprave...

site5.com

za sada trpi na jednom sajtu 15k dnevno
wordpress + cache plugin

ukupno sa svim stranicama trpi 30k dnevno ostale wordpress bez cache plugina

Hellas kaže:
site5.com

za sada trpi na jednom sajtu 15k dnevno
wordpress + cache plugin

ukupno sa svim stranicama trpi 30k dnevno ostale wordpress bez cache plugina

koji paket?

flex202 kaže:
Hellas kaže: