• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Drastični pad posjeta bez ikakvog vidljivog razloga!

zuky123

Član
Tu od
22 Ruj 2010
Upravo gledam svoje stranice i uočavam drastičan pad posjeta, pregleda i zarade iako je sve na svom mjestu.

Hvata me panika i panično pregledavam svaki segment na stranici, te gledam da nisam nešto krivo napravio sa SEO tehnikama...
- Ključne riječi kotiraju jako dobro, neke jake riječi su se čak i podigle na googleu, ali posjeta je iz dana u dan unazad zadnja dva dana sve manja...

I onda mi se prije deset minuta upalila lampica!!!

Glavni razlog pada posjeta i pregleda je nadolazeći blagdan. Ljudi su zaokupirani poklonima i pripremama za blagdan, tako da im je sve ostalo na drugom mjestu (čast iznimkama).
- Svaki put se dogodi isto, a mene svaki put uhvati panika. Na svu sreću bez razloga :crazy_grin

Ovo je odličan detalj na koji trebaju obratiti pozornost svi početnici. Jer u navali panike se može dogoditi da napravite nešto krivo, a to nikako ne želite.
- Ali jedino što trebate napraviti je ništa ne dirati, jer je sve u najboljem redu, jedino trebate pričekati da prođu blagdani i da se sve vrati na staro, ili na bolje, ako ste napravili pokoju pozitivnu promjenu u međuvremenu :drinking

Meni su na svim sajtovima pomalo opale posjete bas negdje u vrijeme kad je otoplilo. Narod je vise vani nego za kompom.

Slicno se nama desava sa par klijenata. Rankinzi porasli a posjeta pala. Ali svaka nicha je posebna. Negdje ful posjeta poraste kad zahladi, negdje kad zatopli itd.

Nekad je bolja prva pozicija na drugoj stranici nego zadnja ili predzadnja na prvoj, tako da rast nije uvijek dobar znak :D

Meni je isto pala poseta odjednoma ali samo za neke kljucne reci...google se igra

To ti je kao sto neki kazu "G00gle dance" , meni je isto tako bilo par puta, nakon toga broj posjeta porastao 3x.

aljosab kaže:
Meni je isto pala poseta odjednoma ali samo za neke kljucne reci...google se igra

To mr. Google testira tvoje strpljenje...

Back
Na vrh