• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Domains Allowed: Unlimited [PITANJE]

Dzoks1

Član
Tu od
2 Lis 2010
Pozdrav svima
Zeleo bi da kupim neki domein(.com)
Pa sam video na hostgator-u da ima nesto: Unlimited Domains
Zanima me sta to znaci?
da li to znaci da mogu da imam koliko hocu adresa Na primer:
example.com
example.com
example.com
example.com
ILI ZNACI NESTO DRUGO
Hvala u napred :)
Capture.png

Da baby i business plan moze koliko hoces domena ps domenu nemoj uzimati kod njih jer ces mozda seliti blog/sajt ili sta vec.

fole13 kaže:
Da baby i business plan moze koliko hoces domena ps domenu nemoj uzimati kod njih jer ces mozda seliti blog/sajt ili sta vec.

Hvala!
Jel oni ne dozvoljavalju selenje?
i koji mi hosting preporucujes?

Zbog cega ne bi dozvoljavali transfer ?

Koliko ja znam transfer domena sa Hostgatora je 100% moguc. Ali ti ipak preporucujem da domene registrujes
preko GoDaddy-a jer ces mnogo jeftinije proci (naravno ukoliko nadjes kupon - ima ih svaki dan)

A za hosting ti preporucujem BlueHost jer ga koristim ali i Hostgator je cool ;)

Dzoks1 kaže:
fole13 kaže:

Hvala!
Jel oni ne dozvoljavalju selenje?
i koji mi hosting preporucujes?

Hostgator je dobar isto tako bluehost je dobar kao i hostmonster itd ,itd.Prednost hostgatora je sto mozes i mjesecno placati.

Back
Na vrh