• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Domaci hosting

maloni1991

Aktivni član
Tu od
18 Srp 2010
interesuje me koji je domaci hosting najbolji ... treba da mi hostuje 3 web stranice velikog sadrzaja, treba da registrujem i domen za te 3 stranice, hosting po mogucstvu da bude srpski ... gledao sam i dosta ljudi kazu da je onaj AdriaHosting dobar ... jel ima neko iskustva sa tim ?

ako neko koristi dobar nas hosting ili je koristio neka podeli iskustva :D

p.s problem je sto imam samo 7000 rsd ... jel to dovoljno ?

Ja sam koristio DreamWebhosting.net i prezadovoljan sam (I cenom i kvalitetom a i supportom).

Mislim da ti je bolja opcija sto kaze Black Dragon, cuo sam mnogo pozitivnija iskustva. Mada meni nije jasno zasto neko hoce domaci hosting, no dobro.

Pozdrav ,
ja već duže vrijeme koristim O2 Hosting , jeftini su i super sam zadovoljan s njima , toplo ih preporučam ,
iako se predstavljaju kao domaći (hr) hosting, serveri su im smješteni u Texasu , tako da i to uzmeš obzir , ako ti je to bitno ...

hvala vam svima, ali ipak posle malo gledanja po netu odlucio sam se za godady hosting ...cuo sam da su dosta dobri, i da su bolji od bilo kojih nasih :)

maloni1991 kaže:
hvala vam svima, ali ipak posle malo gledanja po netu odlucio sam se za godady hosting ...cuo sam da su dosta dobri, i da su bolji od bilo kojih nasih :)

Mislim da si se zeznuo.

Znam puno ljudi koji se bave IMom, i svi imaju otprilike isto misljenje o GoDaddy hosting; "ono sto smeta dok kupujem domene" xD

m4ster kaže:
Znam puno ljudi koji se bave IMom, i svi imaju otprilike isto misljenje o GoDaddy hosting; "ono sto smeta dok kupujem domene" xD

Hostgator - do sada savršeni 10 $ mjesečno - unlimited promet , domene , database , email, ftp.... imaju i jeftinije pakete ukoliko imas samo jedan site.
A naravno najpopularniji su po svojoj live podršci - odeš na chat i svaki problem rješe odmah..

da li hostgator podrzava placanje preko ap,pp,lr ili moneybookers-a ... ?
meni treba hosting koji podrzava placanje preko online processora + da podrzava ako nemam verifikovan nalog ... :)

maloni1991 kaže:
meni treba hosting koji podrzava placanje preko online processora + da podrzava ako nemam verifikovan nalog ... :)
www.hostgator.com - tam ti sve piše - ja koristim karticu

maloni1991 kaže:

Ubrzo pokrecem Hosting koji podrzava placanje putem moneybookersa i alertpaya, ako si zainteresiran mogu ti otvoriti hosting account+domenu vec danas?

maloni1991 kaže:
kupio domen i hosting od naseg clana bojanposao :)[/align]

.com domena registrovana i aktivana za nevjerovatnih 3 minute :)

Site jos nije gotov, ali ponuda je vec postavljena na www.krughost.com pa mozete pogledati ponudu ako se nekome zuri da uplati hosting+domenu preko moneybookersa... ;)
Mozete me kontaktirati i ovdje na forumu na PM.

Back
Na vrh