• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Dobro ja vama dosao :)

stamenkovici

Član
Tu od
16 Tra 2009
Pozzz ljudi!
prvo sve pohvale osnivacu ovakvog foruma, taman kad sam mislio da odustanem vise od neke vrste internet zarade ja naiđem na vas :gore
za jedan dan sam zakasnio u pronalaženju vas, juce sam napravio blog iliti blognje da se ne izrazavam bezorazno i pokusavam da se obogatim :bravo na mom blogu je brdo PPCa za koje ljudi tvrde da isplacuju ali koliko sam ja mogao da zakljucim od toga nema 'leba pa vam se eto uz moju dobrodoslicu vama jos i obracam da mi neka pametnica kako da krenem sa affilate programima, ali posto ja samo umem da brbljam i osim toga nista vise bio bih zahvalan kad bi mi neko to poduze objasnio - step by step a ne tipa ¨pa prosto uzmesn neki affilate i radis¨:čekić
blog se nalazi ovde a napravvio sam ja i neki sajt, to je bilo davno davno, period kad sam pokusavao da napravim sajt koji ce praviti pare i na kraju sam se smorio :)
sajt je na ovoj adresi.
pa eto pogledajte malo moje brljotine, pa kad se oporavite molim vas recite mi da li je potrebno da sve ovo obrisem ili moze samo da se prepravi?
hvala svima i jos jednom sve pohvale forumu ali i korisnicima bez kojih isti ne bi funkcionisao!
PS/ sajt izgleda da ne radi jer je u flashu na free hostingu i domenu :( ali radi stranica koja je trebala da mi pravi pare ;) http://pcpopravke.ueuo.com/zarada/

Dobrodosao na forum stamenkovici..
jel tako da te zovemo?

Mislim da se i od PPC-a i affiliate programa moze zaradit. Samo treba imat neki plan sta radimo, treba imat dosta znanja i ono sto uvijek govorim da treba ulozit truda jer je to posao ko i svaki drugi, ako zastekas u 1 segmentu sve ostalo moze pasti u vodu a promocija Adsensa i Affiliate programa u sustinini i nije tako razlicita. To su samo nacini monetizacije ali puno vazniji segment od toga je nacin promocije web stranice. Ja osobno preferima SEO tj. optimizaciju za trazilice no ima snalazljivih ljudi koji dolaze do posjete i drugim metodama.
Iako forum nije star 100 godina ali posto je vec bilo slicnih pitanja i tema najbolje bi bilo da prvo malo proucis forum detaljno pa onda kad saznas vise sta i kako onda pitas neko preciznije pitanje pa cemo ti i mi lakse odgovorit. Sigurno ces se slozit da nema smisla da sad svaki put nanovo pisemo neke upute kad god dodje netko novi na forum a i za napisat step by step upute mogla bi se cijela knjiga napisat a ne samo 1 post :) Napomenuo bi da proucis i teme koje naizgled se ne cine zanimljivima jer dosta puta onako nakon par postova se nadju neke zanimljive i korisne stvari.
U svakom slucaju puno citanja ti ne gine a dali ces uspijet zaradit to ovisi samo o tebi koliko imas si uporan ;)

nik stamenkovici (barem meni) zvuci nekako previse burzujski a ja sam trenutno daaaleko od toga :D ali ga i supruga i ja koristimo od kad smo poceli da koristimo internet pa je eto ostao i dan danas. inace ja se zovem Goran a na slici je Saša, moj najmladji sin jedinac :dobar hvala na lepoj dobrodoslici i pametnim recima, rekoh vec ovde zaista ima o cemu da se procita. ja bih vas samo zamolio posto ste mnogo duze u ovome od mene i mnogo mnogo iskusniji da mi samo prokomentarisete blog i stranicu i date svoje sugestije, sta bi ste vi promenili i sta dodali. ja sam se odlucio na listu referala PPC iz prostog razloga sto posle zaista dugog trazenja nisam mogao da nadjem nista slicno na tu temu a da moze da se razume, znaci imam nameru, posto sam tek juce postavio blog, da o svakom PPCu ukratko napisem nesto ali da to ne bude na engleskom, jer verujem da ima jos dosta nasih ljudi koji jednostavno preferiraju sajtove na nasem jeziku a ne nekom budjavom engleskom, inace se dobro snalazim sa jezicima (da ne pomislite drugacije) ali domece je domace :)
pozdrav i ziveli :pivo

ej pozdrav i jos jednom dobrodosao, sta se tvog bloga tice mislim da sa njime neces puno zaraditi jer ako si i napravio VRHUNSKI seo, a posto si reko da si tek nov u svemu ovome neznam bash (nije vrijedanje vec samo razmisljanje na glas da ti pomognem)
ja neznam sta bi napravio da dodjem na tvoj site/blog.

Moras se staviti u poziciju surfera, evo primjera:

Ja (surfer) dodjem na site (recimo da imas top position na google za neku keyword) i vidim listu PTC stranica.
Ok zatvaram site- ne vidim nista korisno. Pod korisno mislim nema nikakvih clanaka, osobnih dozivljaja, iskustava, nista osim ogromne liste.Zatvaram site i idem dalje.
Znaci ako si vec fokusiran na PTC zaradu napravi ili preuredi ovaj sa svojim osobnim iskustvima (napisi da su pozitivna) jer zelis da se ljudi uclane preko tebe i preporuci im te PTC -ove. Predoci im ih kao super izvor jednostavne zarade itd itd. Ako mozes probaj nabaviti jos neku knjigu vezanu uz to pa kao za nagradu sto su referali (nakon sta se uclane neka ti se jave) i ti im saljes tu knjigu. Stvar je u tome da samo moras ljudima dati kvalitetan sadrzaj iz kojega moraju vidjeti da ti ne pricas gluposti vec im stvarno zelis pomoci, a ovo sta im besplatno dajes to ce ih samo nagnati da se uclane jer ce uvidjeti da im zelis pomoci.

eto to je moje misljenje molim te nemoj se osjetiti uvrijedenjim ili ista samo sam htio pomoci.
:pivo

Back
Na vrh