• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Dobio sam sina

strikan

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2010
Samo da obavestim sve cenjene clanove foruma (koji me znaju i ne znaju) da sam 10.01. dobio sina :)
Ko je u Beogradu, ili prolazi kroz njega do kraja januara neka se javi ako zeli da svrati na cast :)

Nek ti je sin živ i zdrav! Čestitke još jednom! :drinking:drinking:drinking:drinking:drinking:drinking

Sad mu laptop u ruke i nek od malena uci online marketing :crazy_grin.

Cestitke.

Hellas kaže:
Sad mu laptop u ruke i nek od malena uci online marketing :crazy_grin.

Cestitke.

Jes pa da me zena ubije ko zeca :)

Cestitam druze. Da je ziv i zdrav.:drinking:drinking:drinking:drinking:drinking:drinking:drinking:drinking:drinking:drinking

Cestitke na rodjenju sina. Mislim da je to jedan od najljepsih trenutaka u zivotu i treba definitivno to proslavit. Drago mi je da si to podjelio s clanovima foruma. Kad pogledam sve ove ostale postove nekako izgube na vaznosti kad procitas ovako nesto lijepo.

Cestitke ;)

Ovo je lepa vest, cestitam.

Sada ces poceti i nocu da radis, kada te probudi u 04, pa dok ga uspavas,a posle ti se ne spava, sta ces, onda radis i u 05 . :)

Hvala ti puno što si to podijelio sa nama, sve najbolje i njemu i obitelji i nemojte stati na jednom, mora se imati s kim družiti :)

Back
Na vrh