• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Web dizajn Dizajn & host help

AzurO

Moderator
Osoblje foruma
Tu od
29 Ruj 2011
Trebam nekoga strucnoga da mi pomogne oko potraznje neke gotove skripte, domene, dobrog hostinga. Na PM bih objasnio za kakvu vrstu stranice mi treba, uglavnom ima veze sa affiliate programima & advertisingom pa svi iz te sfere su dobrodosli da pomognu.

Trazim web-dizajnera/programera, imam vec ideju i prijedlog kako bi stranica trebala izgledati. Interesuje me troskovi ukoliko treba skriptu kupiti, i sve sto dodatno treba odraditi i ubaciti. Takodjer neko ko ima iskustva sa kvalitetnim hosting kompanijama.

Kontakt na mail: Odobasic.azur@gmail.com
Facebook profil: Azur Odobasic

Unaprijed zahvaljujem !

Back
Na vrh