• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Da se predtavim...

OriginalEXE

Dobro znana faca
Tu od
18 Stu 2011
Pozdrav svima, rekao bih da se nisam predstavio, pa eto koristim priliku da to napravim :)

Došao sam na forum jer se zanimam za zaradu (tko ne, je li). Početnik sam, za sada nemam nekakve stalne prihode od inteneta, nadam se to u skorije vrijeme promjeniti.

Forum mi se čini ok, ima stvarno jako puno dobrih i kvalitetnih postova, i čovjek može puno naučiti, samo treba imati volje i vremena.
Čak mi se i aktivnost čini ok.

Eto, veliki pozdrav svima koji su mi pomogli do sada i koji će mi pomoći s vremenom :waving

Dobrodosao care, znamo se ti i ja od ranije, tako da sam siguran da ces se snaci na ovom forumu, i uspeti sa onim tvojim projektom :)

:waving

DavidVictor kaže:
Dobrodosao care, znamo se ti i ja od ranije, tako da sam siguran da ces se snaci na ovom forumu, i uspeti sa onim tvojim projektom :)

:waving
Nadam se :D Radim na tome ;)

Hvala na dobrodošlicama.

Welcome kolega. :) Tek sad vidim tvoj post i red je red. Treba pozdraviti jednog od korektnijih/poštenijih ljudi s kojima sam poslovao. Do sada si se dobro pokazao. Tako i nastavi. ;)

Zovem se Marko i živim u Zagrebu. Registriral sam se na forum jer me jako počelo zanimati sve u vezi interneta jer to postaje budućnost, kako za zaradu, tako i za zabavu. Nažalost, ali tako je :)
Potpuno sam "novi" u ovome i imal budem puno pitanja, pa molim nekog administratora, il nekoga da razmjenimo mail. Jako sam zahvalan na svakoj pomoći. Hvala vam!

Back
Na vrh