• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Da li se moze prodati sajt sa zaradom oko 1.000€ mjescno?

neo7

Član
Tu od
22 Tra 2012
Dobro ne jedan, vec dva ujednacena sajta sa ukupnom zaradom od 1.000€. Posjeta je vecinom ex-yu i nesto nase dijaspore :)

Bitna je ideja, bitno je "ubost" pravi trenutak, sto je meni uspjelo, no vec me pomalo to sve umara i pored stalnog posla tesko je to sve odrzavati. Ono sto me interesuje, da li se to moze prodati na nasim prostorima? Kako? Koliko? :)

Jos ima mjesta za napredak, cak sam razmisljao o otvaranju i trece stranice, no vremena nemam.

Zašto bi prodavao. Zar ti se neisplati ako nemaš vremena nekog zaposliti ako toliko mjesecno zaraduje stranica

Samo ti zaposli nekoga da ti to održava, napravi tim ako treba, planiraj VIŠE, kakva prodaja, zašto bi to radio
ako je zarada dobra...

Malo je potesko pronaci nekoga povjerljivog i povjeriti mu to sve. Pokusao, izradili me, pa onda opet dizi i odrzaji sve. Uvedes ih u posao, objasnis, onda te oni pokusaju kopirati :D Ne ide, ne moze to tek tako, ali eto, desi se.

Ne kazem da ce biti prodana, no upitah da li se kod nas to moze prodati, kako, gdje i za koliko.

Jako tesko ces prodati, ja prodajem jedan fin sajt za samo par desetina evra, i ljudima je skupo. Nece ljudi da ulazu, a hoce da zarade :) Inace, ako hoces, postavi sajt u oglase, pa vidi, mozda bude ponuda.

Svaki zdrav i uspesan biznis se moze prodati, recimo na ovom forumu . Raspon ide od 10-24 meseca mesecne zarade, ali sve je od slucaja do slucaja .
Ali po tvojoj prici , neki potencijalni oglas bi bio:

Prodajem sajt koji zaradjuje 1000e, ne mogu reci nista , samo je super ideja , ko prvi uplati dobija sve napismeno .

Hocu da kazem, ako se ti bojis da tvoj zaposleni ne kopira ideju, znaci da je ceo posao na klimavim nogama.Da bi imao stabilnu zaradu od 1000e mesecno ti moras imati stabilan priliv posete, sa jednog ili vise kanala ( google, youtube,fb ) . A to ne moze da se kopira tako lako, inace bi svi imali zaradu od 1000e . Takodje upada u oci opravdanje zarade u vidu pravog momenta za posao (proslost), a posle se bojis kradje iste u sadasnjosti.
Da li je pravi momenat "ubost" non stop , odnosno neprestano je pravi momenat ?

Vrlo lako moze da se kreira ugovor o poverljivosti i zastiti podataka, i za dva dana bi imao super babaroga ugovor i vezao buduceg zaposlenog koji ne bi smeo da se loguje ni sa drugog kompjutera u dnevnoj sobi na tvoju platformu ako ti to ne dozvolis.

Poenta je da odgovor na tvoje pitanje zahteva dosta parametara koje ti verovatno ne mozes da pruzis .

Svaka ti dala freemind za ovakav lep odgovor. Totalno se slazem sa covekom :drinking

Ako stranice budu na prodaju i bude dostupno vise detalja, zavisno od vida monetizacije traffica i buduce cijene slobodno me kao potencijalnog kupca mozes kontaktirati na PM.

Back
Na vrh