• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Joomla Da li se gasi joomla 1.5?

Nenad80

Član
Tu od
8 Velj 2011
Da li je neko cuo da se gasi Joomla 1.5 to jest da nece vise biti novih izdanja?

Dosta skepticnih i lijenih ce ostati na 1.5 dugo vremena sigurno.
A i tolika gomila komponenti ne moze preko noci da se ukompatibiluje sa 1.6

Nece se ugasit 1.5 sigurno. Trebat ce vremena i vremena da se ljudi sa 1.5 prebace za 1.6. Isto kako je bilo i sa prelaska sa 1.0 na 1.5. Ja osobno nemam jos namjeru prelazit. Treba prvo vidit malo kako radi i sve pa se tek onda prebacivat... A i treba veca podrska kompnenti i modula za 1.6.

Ima vremena, nije zurba

ne znam šta će me natjerati da krneme ispočetka radit svaki sajt od nule (ostat će samo arhiva članaka)... načekat će se dok pređem na 1.6

Realno nema nista lose ako 1.5 ostane u upotrebi sve dok ljudima zavrsava posao i bezbedna je dobro je....

Nenad80 kaže:
Realno nema nista lose ako 1.5 ostane u upotrebi sve dok ljudima zavrsava posao i bezbedna je dobro je....

Baš tako, zašto bi se nešto lomilo preko kolena...

Back
Na vrh