• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense isplate Da li je netko primio Adsense isplatu?

moneymaker

Član
Tu od
13 Tra 2010
Pa da vidimo koliko je vas stvarno dobilo isplatu od AdSensa? Od puno ljudi koji koriste Adsense čuo sam samo da je jedan dobio isplatu i u to sam siguran.

U puno se slučajeva događa da kada skupite prag za isplatu oni van jednostavno bannaju račun. Znam da piše da će oni te novce u potpunosti vratiti oglašivaču ali u to ne vjerujem. Kao prvo, oglašivač nezna da je vama ukinuti račun i on ne može znati da njemu google treba vratiti novce, tako da smatram da im oni ne vraćaju novac.
Kao drugo, ako se žalite na bann i oni vam vrate račun, da li ostaje iznos na vašem računu od prije ili krećete od nule? Jer recimo da ostane iznos na računu, Google da vrati novce oglašivaču i vi se odlučite žaliti na bann i oni vam vrate račun, vi biste onda ostali bez toga novca.
Kada malo bolje o tome razmislite, to je sve jako mutno ;)

Primam redovno od 2008. godine...
I da, adsense ti neće banovati nalog ako budes radio po pravilima...

Pitanje ti i nije baš na mjestu.
Da si kojim slučajem malo "pronjuškao" po forumu shvatio bi da je google adsense siguran i da svima koji zadovoljavaju uvjete isplaćuje novac.
Tako da se nemoraš brinuti da te neće isplatiti.

octavia77 kaže:
Pitanje ti i nije baš na mjestu.
Da si kojim slučajem malo "pronjuškao" po forumu shvatio bi da je google adsense siguran i da svima koji zadovoljavaju uvjete isplaćuje novac.
Tako da se nemoraš brinuti da te neće isplatiti.

Ma gledaj, znam da je AdSense siguran pošto znam lika koji je dobio isplatu. Znam da kad skupiš iznos nema da te neće isplatiti, nego stvar je u tome što se jako puno ljudi žali na ban. Recimo ja sam dobio ban sa 50 euro na računu. Sad sam se žalio na to pa čemo vidjeti. Piše da sam imao nevažeće klikove.
Nikada nisam sam sebi kliknuo na oglase, CTR oko 1%, a blog sam stavljao stalno na facebook... i govorio ljudima za njega. Tako da oni su me možda bannali jer su klikovi dolazili većinom sa istih IP adresa, ali za to nisam kriv. Oni su sami htjeli pogledati te oglase bez da sam im ja govorio da klikaju na njih.

Možda si im samo "natuknuo" da tu i tamo kliknu nekad na reklamu, i to je rezultiralo bananom.:crazy_grin

To je gadno kad imaš stalno istu posjetu koja ti klika na oglase, znam i ja par tipova koji su imali dosta posjete na sajtove (uglavnom neki gejmerski forumi) i onda im je ukinut Adsense account. Tu je velika šansa da popušiš čak i kad igraš pošteno.

Jučer sam slučajno naletio na jedan blog, na kojem piše nešto kao:
Pozdravljamo se s bloger i prelazimo na vlastitu domenu.
link od domene
Kako je održavanje skupo, a nemamo nikakvih prihoda molim vas da kliknete na nekoliko google oglasa koje možete pronaći na desnoj strani.
Hvala
I što sad taj koji je to napisao očekuje.
Nekoliko ljudi će mu kliknuti na nekoliko reklama i google će mu dati ban.

Kako je održavanje skupo, a nemamo nikakvih prihoda molim vas da kliknete na nekoliko google oglasa koje možete pronaći na desnoj strani.
Hvala

To se podrazumijeva da će dobiti ban :crazy_grin

Evo posto je ovo tema ko je primio novac od googla pa da se pohvalim za drugu isplatu 150e nisam se cimao oko adsensa to je za dva meseca .
Isplata mi je direktno na racun . Sto kaze nas narod kapa malo po malo .Ali ako je uzgred to je super . ;) Pokrice troskove dodatnih domena

da kažem da ja dobijam jedan ček u dva meseca, i da je isplata redovna. Treba samo poštovati pravila, a sama zarada zavisi od posećenosti vašeg sajta.

Svako cimanje sa ciljem da se prevari Google, treba zaboraviti. Ja samo koristim blacklist oglašivača ( ide na fazon zabrane konkurentnih oglasa ) a ostalo mi ne pada na pamet.

Koliko dugo se ceka na slanje ceka?
Meni u izvestajima pise da je datum placanja 26.8.2010. Cek jos uvek nisam dobio.

ispričavam se sto dizem temu.
jel netk okoristi mozda adsense isplatu preko western uniona (ja sam iz HRV)
kako to ide?
jel ide sve kako treba, koliko se čeka za takvu isplatu, itd?
i kolika je provizija?

Hvala svima na info! :)

Provizije nema i isplate su trenutne.
Ispuniš WU obrazac i za 20-tak minuta dobiješ novce.

novii kaže:
da kažem da ja dobijam jedan ček u dva meseca, i da je isplata redovna. Treba samo poštovati pravila, a sama zarada zavisi od posećenosti vašeg sajta.

Svako cimanje sa ciljem da se prevari Google, treba zaboraviti. Ja samo koristim blacklist oglašivača ( ide na fazon zabrane konkurentnih oglasa ) a ostalo mi ne pada na pamet.
[/quote

Pozdrav ja sam nova i zanima me da li Adsens možeš koristiti na više blogova. Npr imaš blog u worpresu, blogger.com, blogger.ba, i blogovi imaju iste tekstove, da li se na njih mogu stavljati adsens oglasi, je li to protiv pravila.

Back
Na vrh