• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito Da li je dozvoljeno korisiti adf.ly skriptu za sajt sa google oglasima?

Artno94

Član
Tu od
26 Stu 2010
Da li je dozvoljeno korisiti adf.ly skriptu za sajt sa google oglasima?

adsenseamater kaže:
Artno94 kaže:

Nije

Ja koristim vec duze vriejem,dobio sam i isplate od googla,nisam banovan,da li treba da ocekujem ban :D

Artno94 kaže:
adsenseamater kaže:
Artno94 kaže:

Nije

Ja koristim vec duze vriejem,dobio sam i isplate od googla,nisam banovan,da li treba da ocekujem ban :D

Skloni skriptu i sakri se.

adsenseamater kaže:
Artno94 kaže:
adsenseamater kaže:
Artno94 kaže:

Nije

Skloni skriptu i sakri se.
Ma neka je,i onako ne bih nista zaradio da ne kombinujem tako.A valjda bi me banovali do sada da je to toliki ptrekrsaj.A slali su mi mail koa da mi preporucju da povecam oglase da bi vise zaradjivao,kontam da su tad vidjeli da ima skripta da bi me banovali da je neka velika nepravilnost.

Back
Na vrh