• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Cpalead surveys pitanje??

Imenik

Aktivni član
Tu od
2 Velj 2010
Pozz svima imam pitanje u vezi ovih surveysa na cpalead.Tacnije ugasio sam neke koje donose malu zaradu ,a ostavio one sa nesto vecom.E sad ja odem da vidim statistiku kad imam sta vidjeti neko je kliknuo na bas taj ugaseni survey i popunio ga. Neznam kako je to moguce jer sam opet isao da vidim postavke on je zaista ugasen stoji crvena kvacica.Ima li neko logicno objasnjenje za ovo?

Napomena:Mozda je do ovog Survey sort order formula kod mene je na automatic da nije mozda do toga ???

Mozhda je problem zato shto si ugasio samo za dat country (drzhavu).. Poshto u svim drzhavama ako vec hocesh da ti ne klikcu na male offere morash ugasiti iste..

Back
Na vrh