• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

cpa?

zuti

Novi član
Tu od
22 Ruj 2011
zdravo svima,pocetnik sam kad je u pitanju internet zarada,malo sam citao o cpa mrezama i vidjeo sam da za email&zip submit daju oko 1$-2$?
interesuje me da li je ovo tacan iznos koji isplacuju?
takodje me zanima da li na sajtu gdje postavim link za email&zip submit moze stajati tekst koji navodi posjetioca da klikne njega?

zuti kaže:
zdravo svima,pocetnik sam kad je u pitanju internet zarada,malo sam citao o cpa mrezama i vidjeo sam da za email&zip submit daju oko 1$-2$?
interesuje me da li je ovo tacan iznos koji isplacuju?
takodje me zanima da li na sajtu gdje postavim link za email&zip submit moze stajati tekst koji navodi posjetioca da klikne njega?

Da isplaćuju od 1 do 2.5$ za no incent offere dok incentive zip submit offeri rijetko prelaze 1$.

Može stajati tekst koji navodi posjetioce da kliknu na njega.

sve zavisi do cpa mreze koliko placaju po jednoj akciji nekog korisnika, u ovom slucaju za slanje svoje email adrese dobit ces $1-$2 od npr cpalead.com ali nemogu svi ljudi popunit svoj email sve zavisi odakle je neko... i sadrzaj moz biti npr ovakav.
Upisi svoju email adresu da dobies to i to

ok,hvala puno.
posto jos uvjek nisam registrovan ni na jednoj cpa mrzi da li postoji neka koju biste mi prepucili i kakva su vasa iskustva sa ovim nacinom zarade tj ima li leba od ovoga?

Leba nema, hleba ima.. Ne mogu odvojeno, itd..

Prochachkaj malo vishe forum, malo vishe chitaj pa nadji neke mrezhe koje ti personalno mislish da ti se svidjaju pa pitaj ovde shta ti onda ne bude jasno..
Meni su za sad najbolje Adscendmedia i Affillion, ali to je zato shto mi je unapredjen account i dobijam vishe para od offera koji su regularno npr zip s. oko 1.10$ Ja dobijam oko 1.40$..
Ostale koje sam probao, bilo ih je par koje ne preporuchujem, cpa lead, leadbolt, i neke manje poznate mrezhe.
Proguglaj, prochitaj, pa se chujemo :)

ok,citao sam i stekao sam odredjeni utisak koje su vise a koje manje pouzdane mreze ali nisam mogao naci koje su to mreze koje daju ponudu za email&zip submit koju ce moci popuniti ljudi sa ex-yu prostora.

Takvi offeri ne postoje.. Ili ako postoje davace ti oko 0.20$ i to je to.. Jedino shto za nashe prostore imash i shto je dobro, jeste onaj mobile submit za "Mobilni skener na vashem telefonu" i to je to..

Back
Na vrh