• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Cpa + Youtube razocarenje

Imenik

Aktivni član
Tu od
2 Velj 2010
Skontah sinoc da bi dobro mogao unovciti utakmicu Ghana vs Sad jer ce mnogi ameri poletiti na youtube da vide kako njihovi miljenici igraju.Sinu mi ideja da napravim video koji je imao isjecak iz utakmice i redirect u descriptionu watch full match here ,a tu je naravno moj blog na kojem sam postavio cpa scriptu.Dobro je krenulo 75 viewsa za 4/5 minuta i imam osjecaj da bi to bilo par hiljada viewsa i kojih 40/50$ zarade ali Youtube mi banuje acount izbrise video i ja ostah bez $$$$$$$$$ Kako sam bio ljut jer bila je to dobra ideja vasi komentari na ovo???????

Ideja je super, samo sto bih ja uploadovao odmah na drugi acc, i ne bih promovisao samo na YT vec na jos 10ak slicnih servisa

Eh, moras imat spremnu infrastrukturu za takve stvari. 100 accountova gdje rokas sve sa drugim IP-em i raznim spikama za skrivanje. Onda ih uplodas a neke boostas umjetno da sto bolje rangiraju. Ja znam ekipu koja je sa 1-2 sata na pocetnoj zaradila brdo para.
Uglavnom ovo je vec blackhat pa jedan b...slap meni a i vama sto me poticete da pricam o tome :p

dbomestar kaže:
Eh, moras imat spremnu infrastrukturu za takve stvari. 100 accountova gdje rokas sve sa drugim IP-em i raznim spikama za skrivanje. Onda ih uplodas a neke boostas umjetno da sto bolje rangiraju.

Slazem se sa ovime, moras imati spremnu infrastrukturu. Ali ako uploaduejs takav video, isjecke iz utakmice, nemoj iste jer ce ti svi odjednom biti banovani. Uploaduj razlicite video isjecke...

I naravno sto je rigor rekao, uploaduj na druge video servise.

Ali ja sam za sad samo na youtube-u.

Ok decki hvala za pomoc istrazit cu te sive i crne grane na drugim mjestima jer ovdje je zabranjeno iako bi ja volio da ovaj forum ima kutak koji google nemoze indexirati pa da tu mozemo malo otvorenije pisati o svemu:stars

Da nebude kompletni off imam pitanje da li se moze izabrati na Cpalead koji survey ja hocu i koliko ce vrijedan survey biti npr get Xbox for free ako vrijedi 9$ mogu li ja izabrati da mi izbacuje samo taj survey:waving

Imenik kaže:
Ok decki hvala za pomoc istrazit cu te sive i crne grane na drugim mjestima jer ovdje je zabranjeno iako bi ja volio da ovaj forum ima kutak koji google nemoze indexirati pa da tu mozemo malo otvorenije pisati o svemu:stars

Da nebude kompletni off imam pitanje da li se moze izabrati na Cpalead koji survey ja hocu i koliko ce vrijedan survey biti npr get Xbox for free ako vrijedi 9$ mogu li ja izabrati da mi izbacuje samo taj survey:waving

Mozes, ides u widgets, kliknes na taj gateway, onda imas opcije za taj gateway, sa desne strane 2 ili treca je opcija modify surveys, kliknes tu i imas opciju da iskljucis i ukljucis widgete globalno ili samo za taj gateway. Ako je crveno pored surveys-a onda je globalno iskljucena, ako je plavo, onda je samo za taj gateway.

PS. ono sto kazes da ce dobiti kad urade survey, to moraju i dobiti. Nesmijes da varas, kad tad ce te otkriti.

Govorim iz iskustva.

ljudi u kojoj cpa mrezi ste (na kom ste sajtu)

preko cega isplacujete paypal..kad ga kod nas (srbija,hrvatska) ne podrzavaju?!?

007zarko007 kaže:
ljudi u kojoj cpa mrezi ste (na kom ste sajtu)

preko cega isplacujete paypal..kad ga kod nas (srbija,hrvatska) ne podrzavaju?!?

CPAlead, Adscendmedia, Peerfly, Adcommunal, Global Matrix media, StrongerAds, Advert marketing... ima ih još par

zaboravi paypal, nek ti šalju čekove - CPAlead ima još i mogućnost da ti pošalju karticu kad zaradiš 100$...

P.S. nemam konkretnog iskustva jer još nisam primio ček ili karticu s obzirom da sam jedino zaradio pare od CPALead-a, i to ne baš nešto specijalno, a ionako si iz Srbije pa onda tamo nije ni ista situacija s čekovima kao što je u Hrvatskoj. pozzz

hvala na odgovoru...nego jel ima neka cpa mreza koja prima moneybookers? i koju mi cpa ti prepirucujes?

Kolko ja znam ne, osuđeni smo na čekove.

probaj strongerads.com i globalmatrixmedia.com, oni imaju auto-approval za upast. Sve ove ostale koje sam nabrojao isto nije teško upast, ali ako si baš baš novi u svemu (a vjeruj nisam ni ja baš daleko od te kategorije), onda možda i nećeš upast jer moraš imat spremne odgovore kad te pitaju kako ćeš dovodit promet na njihove ponude, koliko dnevno možeš prometa dovest, kolike konverzije i slično.

Mislim da je i CPALead instant upad, sad se više i ne sjećam jeli ili nije.

Isto tako u Adscendmedia,com nije teško upast, iako traže da bar znaš odgovorit na neka osnovna pitanja.

Odi na blackhatworld.com ili moneymakerdiscussion.com, tamo malo surfaj i naći ćeš odgovore kako relativno lako upast u ove neke slabije mreže.

Back
Na vrh