• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

CPA Tank

Jel zna ko da li je CPATank još "živ"?
Čuo sam da su prestali isplačivati...Neko sa pouzdanim informacijama?

Hvala unaprijed:waving

forbes56 kaže:
Jeste i još uvijek je dobar,isplaćuju još uvijek.

Kako te nije stid da lazes :hysterical

Mene su izradili,imo sam oko $80 zaradjenih i nisu isplatili, sad nit mogu da se logujem, nit mi AM odgovara na skype i mejlove.

hajro2 kaže:
forbes56 kaže:
Jeste i još uvijek je dobar,isplaćuju još uvijek.

Mene su izradili,imo sam oko $80 zaradjenih i nisu isplatili, sad nit mogu da se logujem, nit mi AM odgovara na skype i mejlove.

Meni su isplatili prošli mjesec

forbes56 kaže:
hajro2 kaže:

Ma furas me lave, ja nit se mogu prijavit, nit otvorit ono "Contact" da ih kontaktiram, pola sajta ne radi, prebacuje me na ovo:
HCtQbGu.jpg

Pomocu kojih trikova se prijavis?:busted

hajro2 kaže:
forbes56 kaže:

Ma furas me lave, ja nit se mogu prijavit, nit otvorit ono "Contact" da ih kontaktiram, pola sajta ne radi, prebacuje me na ovo:
HCtQbGu.jpg

abovealloffers.com

forbes56 kaže:
hajro2 kaže:
HCtQbGu.jpg

abovealloffers.com

Kakve veze ima abovealloffers sa CPATank-om??:smack

o_O Forbes sta pricas ti? Huh.. Ja znam da je postojao CPA Tank i da sad umesto njega Vito drzi OWN Network. E sad, nisam se dugo cuo sa njim tako da trenutno ne znam stanje ni jedne, ni druge mreze. Posaljem mu poruku ovih dana pa vam javim kad saznam nesto vise.

Back
Na vrh