Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aleksej kaže:Ja opet znam dvojicu koja su upala tamo bez reffa. Ja sam probao ali nisam dobio odgovor.
aleksej kaže:Koliko si čekao? Meni je evo danas 15 dana od kako sam odgovorio na onu anketu koju su poslali i od kako sam poslao skenirana dokumenta. Jedan lik mi reče da je čekao čak mesec dana na odgovor, opet par njih da su mnogo manje.
ps3 kaže:Ja sam prije cetri dana odgovorio na onu njihovu anketu, jos sam isao preko jednog od clanova foruma, ali jos nikakvog odgovora nema. Ako ne prode probat cu ponovo. Hajro ovog puta cu probat preko tebe ako me ne prime. Moze? :waving
wizard kaže:Omg.. Pa nemas ti tu "reff link" kako ne kontas? Napisao sam ti lepo sta treba da uradis da bih upao.. Ali izgleda da to ti ne shvatas..
wizard kaže:Pa sto si aplicirao onda? :bored
Najbolje se ovde edukuj malo, googlaj CPA Methods, tutorials, itd.. Pa kreni polako da se edukujes
A za sve ono sto ti nije jasno, slobodno pitaj. A kontam da ti nece biti dosta stvari jasno kod CPA Tank-a jer oni imaju onu mrtvu Cake Platformu.
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke