• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

ContextWeb obrazac za porez W8-ECI

svrmirac

Novi član
Tu od
7 Lip 2011
Pozdrav svima. Moj prvi post..
Molio bih vas za pomoć, ukoliko ste imali iskustva sa gore oglašivačkom mrežom iz naslova, i ispunjavanjem navedenog obrasca.
Traži da unesem "US taxpayer identification number", SSN, ITIN ili EIN. Ja, naravno, nemam ništa od toga, i koliko god inzistiram da nisam amerikanac, svejedno. Vidio sam da se mogu prijavit kod njihove "IRS", pa čekat po par tjedana za neki od tih brojeva, al nije valjda da to stvarno moram radit? I, live služba za info im ne radi...

Help, please

svrmirac kaže:
Molio bih vas za pomoć, ukoliko ste imali iskustva sa gore oglašivačkom mrežom iz naslova, i ispunjavanjem navedenog obrasca.
Traži da unesem "US taxpayer identification number", SSN, ITIN ili EIN. Ja, naravno, nemam ništa od toga, i koliko god inzistiram da nisam amerikanac, svejedno. Vidio sam da se mogu prijavit kod njihove "IRS", pa čekat po par tjedana za neki od tih brojeva, al nije valjda da to stvarno moram radit? I, live služba za info im ne radi...

Help, please

Vrlo moguce da se varam, ali mislim da ti to, uslovno receno, ne treba.
Naime, na odesku sa naisao na slican problem oko regulisanja isplate i poreza na istu,
ali posto nisam USA-drzavljanin, to za mene ne vrijedi, i popunjavam naki sasvim lijevi
obrazac, i tako sam oslobodjen poreza.

Ti i dalje nastavi "insistirati" da nisi Amerikanac, i pokusaj da stupis u kontakt sa nekim
supportom, ako to nije moguce usmeno, onda barem putem maila i slicno...

Sigurne su dvije stvari, jedna je da neki obrazac moras popuniti, a druga je da to nije taj.

anarchox kaže:
svrmirac kaže:

Help, please

Vrlo moguce da se varam, ali mislim da ti to, uslovno receno, ne treba.
Naime, na odesku sa naisao na slican problem oko regulisanja isplate i poreza na istu,
ali posto nisam USA-drzavljanin, to za mene ne vrijedi, i popunjavam naki sasvim lijevi
obrazac, i tako sam oslobodjen poreza.

Ti i dalje nastavi "insistirati" da nisi Amerikanac, i pokusaj da stupis u kontakt sa nekim
supportom, ako to nije moguce usmeno, onda barem putem maila i slicno...

Sigurne su dvije stvari, jedna je da neki obrazac moras popuniti, a druga je da to nije taj.

:D hvala na odgovoru. nista, pokusat cu im faksirat osobnu - da vide "Č" u prezimenu. inace, bas im je zanimljiv nacin prijave - prvo cekiras jedno tri radio-buttona da nemas nikakve veze sa amerikom, pa ti onda traze taj broj, za porez u americi...

svrmirac kaže:
nista, pokusat cu im faksirat osobnu - da vide "Č" u prezimenu.

Hahaha, izmedjuostalog, dobra ideja..
:crazy_grin

Back
Na vrh