• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Commission Junction

Mister.No

Član
Tu od
21 Srp 2009
extra sajt.....jednostavno.....treba da imate samo svoj sajt....registrujete se na Commission Junction i tamo mozete da saradjujete sa nekim velikim i manjim firmama.....i tamo naprimer vidite da firma HP(proizvodjac lap topova)
daje 15% ako neko kupi njihov proizvod na vasem sajtu......znaci ako neko kupi naprimer lap top na vasem sajtu vi dobijate 10-15% od tog lap topa(nebih bas preporucio da saradjujete sa tim lap top firmama jer je jako velika konkurencija,ali imate tamo mnogo kompanija)
znaci treba vam:
-Sajt
-dobra poseta na sajtu

i to je to.......good luck...:drinking

vidis meni je to jasno jer sam se prije bavio sa time ali trebao si malo bolje objasniti nekome kako se sa time radi i sta je zapravo CJ, nisi rekao da je to nesto tipa clickbanka ali da je dulje vrijeme za nas ovjde, tj da se mi mozemo koristii njime dulje vrijeme nego clickbank itd itd... ima tu jos masa stvari koju nisi reko, pa drugi put kad otvaras thread i kreces govoriti o ovako necem napravi to na dbomestar style :D

blogex kaže:
vidis meni je to jasno jer sam se prije bavio sa time ali trebao si malo bolje objasniti nekome kako se sa time radi i sta je zapravo CJ, nisi rekao da je to nesto tipa clickbanka ali da je dulje vrijeme za nas ovjde, tj da se mi mozemo koristii njime dulje vrijeme nego clickbank itd itd... ima tu jos masa stvari koju nisi reko, pa drugi put kad otvaras thread i kreces govoriti o ovako necem napravi to na dbomestar style :D

pa jedan je dbomestar,nemoze svako da prati njegov style :D :D :D :D :D

a kakva su tvoja iskustva u Commission Junction ???

a stari, onda nemoj pisati postove di sturo objasnjavas, cini se koda samo nabijas postove, ok ovaj post je jos uredu ali sad sam trcao za tobom po forumu i izbrisao ti par postova, u jednom si samo ok napisao.
moje iskustvo je kratko, igrao sam se sa time isprobavao i nikad nista nisam napravio ali razumijem sta je to CJ i kako on funkcionira dok ti ovjde nisi nista napisao, pa evo umjesto da pises postove od po 2-3 rijeci uzmi si 2-3 dana i napisi pravi post i ljudi ce ti biti vise zahvalni nego da samo pises cickarije po forumu.

Mister.No bas si se potrudio da objasnis.:valjanje Mislim stvarno lol, ja sam se registrovao kod Commission Junctiona pre nekih 5 godina otprilike i to je ustvari jedan od prvih sajtova na koje sam naisao kada sam se kao klinac interesovao za internet zaradu. Inace CJ je prva affiliate mreza preko koje su ljudi sa ovih prostora poceli da uzimaju ozbiljnu lovu jos davnih dana, ali su uglavnom radili black-hat pa su izbaceni kad su se dobro nakrali. Necu ja ovde da pisem od CJ-u (jako respektabilna affiliate mreza da neko ne shvati pogresno) ali ako si vec ti imao volje da pises o njima potrudi se malo.

vi mislite da sam lenj i da me mrzi da pisem......al morate da me shvatite ja imam samo 14 godina i nemam puno iskustva u IM......i sve sto znam o
Commission Junction sam rekao....da znam nesto opsirnije ja bih to rado napisao........jer volim kad nekom pomognem...............

Mister.No kaže:
vi mislite da sam lenj i da me mrzi da pisem......al morate da me shvatite ja imam samo 14 godina i nemam puno iskustva u IM......i sve sto znam o
Commission Junction sam rekao....da znam nesto opsirnije ja bih to rado napisao........jer volim kad nekom pomognem...............

Kao npr. ovim postom :D

pa bar sam se potrudio....koliko sam znao ja sam rekao....bolje i tako nego nikako a vidim kako mi se to vratilo....ja samo hteo nekom da pomognem i umesto neko zbog toga da mi bude zahvalan vi me zezate.....:( :( :( :( :( :( :( :( dobro,dobro,...!!!!!!!!

Evo ja sam na tvojoj strani Mister.No :)
Istina nezna svatko sve o svemu, uvijek će netko znati više, a pogotovo ako čovjek ima 14 godina, bar se trudi ;)
Mada, iskreno, mogao si još staviti bar link na CJ :D

https://www.cj.com/

InFlames20 kaže:
Evo ja sam na tvojoj strani Mister.No :)
Istina nezna svatko sve o svemu, uvijek će netko znati više, a pogotovo ako čovjek ima 14 godina, bar se trudi ;)
Mada, iskreno, mogao si još staviti bar link na CJ :D

https://www.cj.com/

e konacno neko na mojoj strani......i to admin......thanks....:D :D :D

Dude, sve u redu. Svaka čast za trud, ali prihvati tuđe kritike. Ovdje ekipa stvarno nije zlonamjerna. Sumnjam da te netko išao baš skuriti, već te žele motivirati da još više učiš i što kvalitetnije sudjeluješ na ovom forumu.

Dodaj gasa majstore i idemo dalje ;)

i.m.warrior kaže:
Dude, sve u redu. Svaka čast za trud, ali prihvati tuđe kritike. Ovdje ekipa stvarno nije zlonamjerna. Sumnjam da te netko išao baš skuriti, već te žele motivirati da još više učiš i što kvalitetnije sudjeluješ na ovom forumu.

Dodaj gasa majstore i idemo dalje ;)

ok...thanks

otkud vam to da sam ja Black Dragon.....ja i on idemo u istu skolu...to jest u isto odeljenje.....i isto smo godiste ali nisam ja on.........neznam otkud vam to......

hajde da vratimo malo ozbiljnosti ovoj temi..
ja se registrirala jučer kod CJ i mislim napraviti par blogova oko "physical products". nekako mi se čini da fizički proizvodi imaju daleko veće tržište od digitalnih.

zanima me da li ima netko s ovih naših prostora tko radi s CJ? Kako je isplatom, kako je s prodajom..
Imam nekoliko pitanja oko početka rada s njima, koliko moram čekati na odobrenje pojedinih proizvoda koje želim prodavati?

Ja nikad nisam isplacivan od strane CJ-a (mislim da je jokara prodavao Hostinge preko njih pa ce moc dat koji savjet) ali CJ je stvarno velik i jedan od najpoznatijih affiliate mreza. Kod njih da bis dobila isplatu moras ispunit onaj W8 ili W9 obrazac. Kod njih mi se svidja sto stvarno imaju ogromnu ponudu i slazem se sa tobom da fizicki proizvodi imaju siru pokrivenost. Ne kazem da su digitalni proizvodi losa stvar jer imaju i oni svojih prednosti no ja sam uvijek nekako tezio fizickim proizvodima. Negativna strana kod CJ-a jest sto imas masu US only trgovina pa te mnogi nece prihvatit. No kod svakog merchanta ja mislim da imas ispisanu i kontakt osobu pa sam cuo da ako bas zelis uci u neki program moze se probat kontaktirat ih onako osobno, prezentirat svoje prednosti, objasnit da ciljate samo US trziste (ili koje vec oni ciljaju) jer oni se vode filozofijom da ako si ti iz europe da ces ti prodavat samo europljanima a nekoj cvjecarnici iz Los Angelesa bas i ne trebaju klijenti iz Europe.

Mislim da su odobrenja opcenito vrlo brza, ja sam bio prihvacen ili automatski ili unutar 1-2 dana ali to je bilo Davno pa nisam bas 100% siguran da je to tako bilo a i mozda se nes promjenilo od tada. Cuo sam neke i kritike da se ljudima desavalo da se oglasivaci (ne sam CJ) povukli ili zablokirali isplate pa su ekipi propale odredjene pare koje su zaradili no mislim da CJ radi na tome da filtrira takve lose trgovce ali jbg. uvijek se moze desit, tako je to kad imas miljardu oglasivaca ali opet svidja mi se sto je CJ mjesto gdje mozes prakticki naci sve moguce stvari za oglasavat.

Isto tako ako se netko misli ozbiljno i kreativno bavit ovime savjetovao bi da prouci i http://www.datafeedfile.com jer bi mogao imati koristi. Imaju skripte (s zanimljivim opcijama placanja, ili flat fee ili svaki 4 click njima) za comparison shoping i slicne stvari a podrzavaju CJ, Linkshare, shareasale, link connector i jos par manjih mreza sto je odlicno jer se moze napraviti sajt sa recimo review-ima fizickih proizvoda i onda na dnu sajta stavit comparison shoping skriptu. No moram napomenut da i taj vas sajt mora izgledat onako PRO, pristojno jer nitko nece davati neke vece pare za fizicki proizvod preporucen sa neke jadne stranice. Isto tako postotak zarade fizickih proizvoda je neusporediv sa digitalnim proizvodima. Recimo na clickbanku varira od 30 do 70% provizija dok kod fizickih proizvoda su prvoizije manje vise u rangu od 2 do 6% no to definitivno ne mora znacit da je teze zaradit. Mozete vi prodavati skuplje proizvode pa opet zaradit vise po prodaji a mozete prodavati jeftinije proizvode koji se puno prodaju pa na taj nacin ima puno malih prodaja. Ugl. nije lako al je moguce za one sposobne.

Meni bi bilo logicnije, kod tih affilate-a, da se prijavis, odaberes proizvod i tek onda pravis sajt, u vezi sa tim proizvodom i tako dalje... A ne da vec imam sajt... M? :p

Back
Na vrh