• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

.com domeni za 5$

N!xon

Aktivni član
Tu od
12 Velj 2011
Na stranici domain.com su .com domeni 5$ da li je iko imao iskustva sa njima, da li osim cijene jos ista valja :)

e i mene zanima nesto mi to mnogo jeftino al ako je da uzmem dok je vreme :to_clue

Ja sam uzimao kod njih domene, i ok je. Jedino sto ne dobijate whois zastitu za tih 5$.

AleksaS kaže:
Ja sam uzimao kod njih domene, i ok je. Jedino sto ne dobijate whois zastitu za tih 5$.
whois zastitu ne dobiješ ni kod godaddy-a kad platiš domenu 10tak $.

octavia77 kaže:
AleksaS kaže:
whois zastitu ne dobiješ ni kod godaddy-a kad platiš domenu 10tak $.

Ali zato ko covek uzmes kod namecheap-a i miran ;)

Uzmete kod NameSilo, kod TRYNAMESILO, popust $2 a domene .com $8.99, primaju PP, MB, AP već sam juče regovao par domena, dobro šljaka. Podrška sve complainte šalje tebi itd itb :) I što je najvažnije, dobijate WHOIS protekciju besplatno :p

Trebalo bi biti sve u redu.
Ja nisam uzimao kod njih, ali to je vjerojatno samo bezazleni marketinški mamac, a vama jeftina domena.
Što se tiče whois zaštite, zašto vam je to bitno?
Držim da je to odlika manje profesionalnih webmastera koje ni Google neće gledati pravo.
Ako radite pošteno, zašto se skrivati? A od onoga koji će Vam stati na rep - ni tako nećete pobjeći.

Da li moze na ovom sajtu da se kupi domena sa neverifikovanim paypal acc?

milan93 kaže:
Da li moze na ovom sajtu da se kupi domena sa neverifikovanim paypal acc?

Na domain.com moze ;)

Back
Na vrh